Модернистичен и шарен апартамент, в който никога не е скучно

Публикувано на 31/03/2016 от Нели Минчева | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 1 470 пъти

Какво може да се получи, ако с едно старо таванско помещение се заеме професионален архитект и интериорен дизайнер? Един от потенциалните отговори можете да намерите в тази статия. Реновацията е дело на италианка, а обектът, върху който тя е разпростряла уменията и въображението си, се намира в традиционна жилищна сграда в центъра на Милано.


Схлупеният таван се превръща в мотивиращ работен кът

Интериорът е трансформиран в креативна зона, предлагаща свежест и пространство въпреки ограниченията на размерите. Използвани са ярки цветове - оранжево, розово, синьо, жълто, вдъхновени от индийската култура.

Вижте още: Преоткрийте мансардата, като я превърнете в уютна дневна


Има място за всички

В двата края на "стаята", която прилича по-скоро на коридор, са създадени уютни местенца както за творческа работа на големите, така и за игра на децата. За предпазния парапет са избрани прозрачни и разноцветни плоскости, които не само служат за преграда, но и подсилват ведрото настроение в апартамента.


Интересни аксесоари, подбрани с вкус и стил

В жилището може и да няма място за тежки и масивни мебели, но е компенсирано с оригинални и забавни картини, килими, маси и столове. Налични са всички необходими удобства, а, макар и с различни жилищни предназначения, помещенията в горната и долната част на апартамента са обединени в общ стил.

Вижте още: Склад в Лондон се превръща в прекрасен луксозен апартамент


Чар и функционалност в едно

Миниатюрната кухничка е снабдена с мощен аспиратор, който елиминира миризмите при готвене и не позволява намиращата се в непосредствена близост дневна да ухае на ресторант. В също толкова малките спални помещения е намерено място, освен за практични вещи, и за малки глезотийки.

Ако ви е харесало това, което видяхте, и смятате, че част от идеите могат да бъдат приложени и във вашия дом, съветваме ви да се обърнете за тяхната реализация към професионалист. В MaistorPlus можете да заявите безплатно своя проект и да получите конкурентни оферти от регистрираните при нас доказани специалисти. Ако разгледате онлайн профилите им при нас, ще откриете допълнителна информация за тяхната дейност, както и отзиви от предишните им клиенти.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Тош ремонТ
ВиК Услуги, София
43 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
36 извършени проекта