Малко студентско студио, преобразено с щипка скандинавско великолепие

Публикувано на 06/01/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 3 199 пъти

Студентските апартаменти обикновено са малки, неудобни, често под наем и се чудим какво да направим, за да си осигурим максимален комфорт и да направим помещението приятно за живеене. За съжаление обаче се оказва, че разполагаме с малко средства, а и сме оганичени, тъй като жилището не е наше. Но надежда има! Ето една изключително семпла, но много красива и лесно изпълнима идея за малко студио в скандинавски стил. Основният тласък на въображението е вложен в обзавеждането, затова не е необходимо да бъркате дълбоко в джобовете си за направата на тежки ремонти. Доверете се и на професионалистите по интериорен дизайн, за да ви дадат индивидуални съвети и да ви окажат безценна помощ за преобразяването на дома.


Добре дошли в свеж и стилен дом!

Още от вратата ни посреща изчистеният бял интериор с черно-сиви акценти, който разкрива великолепието на характерните черти на Скандинавия. Без излишни мебели и натруфени елементи - семпъл подход, спестяващ много пространство.

Виж още: Модерно и практично: мини студентско общежитие в Хонг Конг


Пухкавото уютно легло е основен акцент

Леглото е основното местенце за почивка и отмора, затова, независимо от големината на апартамента, осигурете си най-удобното легло, което можете да си позволите. Декорирайте с пухкави меки завивки и разпръснати възглавнички с разнообразна шарка за допълване на уютната идилия.


Удобна мини-дневна

Какво повече ви е нужно в една дневна освен комфортно диванче и симпатична кафе-масичка? Когато разполагате с помещение с малка квадратура, определено това е напълно достатъчно. А и не можем да отречем, че по този начин запазваме неподправения чар на скандинавската обстановка.

Виж още: Апартамент в София удивява с функционалност. А къде е кухнята?


Красотата в хаоса

Можете да изберете голяма секция за съхранение на книги и всякакви други предмети, но ако нямате особено големи финансови възможности, този вариант е най-добрият за вас. Ежедневна небрежност, която обаче изглежда някак различно и красиво, не мислите ли?


Кътче за работа и учене

Почти немислимо е да се лишите от поне едно малко бюро, на което да можете да съсредоточите мислите си в една посока и да се откъснете от заобикалящата ви среда, за да сте максимално ефективни в работата си. Една изчистена бяла масичка ще свърши чудесна работа.

Виж още: 12 идеи за оползотворяване на таванското помещение


Малка кухненска трапезария

Все някога ще ви се наложи да поканите някой на гости, затова изберете комфортна маса за хранене. Така и самите вие ще можете да се чувствате много по-уютно, а това е важно, ако искате да превърнете мястото в свой дом. Ако разполагате с изключително малко място, бихте могли да използвате трапезарията и като свой офис, след приключване на похапването.

Потърсете помощ от специалистите, регистрирани в MaistorPlus - те ще ви помогнат да изпълните жилището си с приятна атмосфера и ще реализират лесно вашите идеи. Пуснете безплатна заявка и ще получите оферти от водещи компании - разгледайте профилите и клиентските оценки на всяка от фирмите, за да сте сигурни, че взимате най-доброто решение.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта