Как да изберем коледни лампички за украса у дома?

Публикувано на 16/12/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 8 327 пъти

На пазара можете да откриете всякакви видове коледни лампички, включително и такива, които работят с батерии и издържат до около 6-8 часа. Независимо кои тип изберете, повечето варианти разполагат с множество цветове, режими на работа и дори опция за мелодии, които да създадат истинска вълшебна атмосфера в дневната. Ако според вас някои традиции могат да останат в миналото и търсите ефектни лампички за своето жилище, можете да изберете такива под формата на малки вълшебни топчета, ефектни крушки или пък тип завеса.

Виж още: Подарете си празничен уют с ръчно направена коледна украса


Външните коледни лампички не се плашат от студа

В двора пък поставете лампички тип висулки, с ефект на падащ сняг или създайте изумителна светеща пътека към дома си! И докато сме на темата осветление на двора, не можем да пропуснем видовете лампички, които са пригодени специално за поставяне отвън. Те са устойчиви на атмосферни влияния и излъчват по-ярка светлина, която да превърне пространството около къщата или терасата в приказна градина! Фантастично, нали?

Виж още: 10 коледни декорации за дневната


Как да изберем коледни лампички за украса у дома?

Традиционната украса на дома предполага поставяне на красиви коледни лампички, които да вдъхнат живот на домовете ни! Тези интересни декорации разполагат с пъстри цветове и множество режими на работа, така че да създават различни светлинни ефекти в помещенията. Предлагаме ви няколко интересни варианти за коледни лампички, както и техните предимства и недостатъци, а за всички по-сериозни реконструкции у дома се доверете на опитните архитекти, регистрирани в MaistorPlus!


Изумителен гирлянд от лампички с нажежаема жичка

Коледните лампички с нажежаема жичка откриваме в почти всеки дом, основно заради тяхната достъпност и огромното разнообразие от форми и размери, в които се предлагат. Обикновено те са малки по размер и оформят красив гирлянд от светлини, създаващ невероятно празнично настроение. Този тип лампички са сравнително издръжливи и внасят традиционна нотка в коледната украса. При по-новите модели отпада и техният най-голям недостатък - днес, дори когато една лампичка изгори, другите продължават да светят.


Коледното LED осветление се отличава със завидна икономичност

Ефектните LED лампички са устойчиви и тъй като не се загряват при продължителна работа, са практически безопасни за деца. При тях отново срещаме най-различни размери, форми и цветове, като този път обаче това ни струва по-скъпо в сравнение с други типове празнично осветление. И макар някои домакинства да продължават да се придържат към класическите лампички с нажежаема жичка, безспорно предимство на LED светлините е, че те са изключително икономични и намаляват в пъти разходите за ток, свързани с коледната украса.


Изумителни соларни лампички за вашата празнична градина

Невероятен съвременен вариант, разработен с мисъл към опазване на природата, са соларните коледни лампички, които да поставите в двора и градината. Те са по-скъпи в сравнение с други видове, но пък са удачен вариант за зима като тази, в която можем да се радваме на много слънчеви лъчи. А вие бихте ли отделили по-голям бюджет за празнични светлини в името на опазването на околната среда?

Виж още: Направи си сам неконвенционални коледни дръвчета


Не правете компромис с качеството в името на по-ниската цена

За да бъдат празниците ви вълшебни, заложете на качествена коледна украса, която отговаря на всички критерии за безопасност. За нея трябва да получите гаранция за период от 1 месец до 2 години, както и подробно ръководство за употреба, което означава местата у дома, където не е подходящо поставянето на коледни лампички. И въпреки че цената често е определяща при избора на осветление, препоръчваме да не правите компромис с устойчивостта и сигурността на този тип декорации. За перфектно декориран дом разчитайте на квалифицирани специалисти, като заявите проект безплатно още сега! Екипът на MaistorPlus ви желае весели и топли празници!


Тагове:

Празници

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
49 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта