8 красиви идеи за уют в дома с дървени настилки

Публикувано на 05/03/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 06/03/2017 | Видяно 28 059 пъти

Дървото е един изключително универсален материал, който може да намери купища приложения във всеки дом, независимо от стила на интериора. Днес ще ви представим 8 много уютни и красиви идеи за вътрешен дизайн, съчетаващ разнообразни дървени подови настилки. Вдъхновете се и потърсете най-подходящите специалисти, които да осъществят успешно всички промени, които са ви хрумнали.


Приказно уютна спалня

Тази спалня притежава наистина вдъхновяващо очарование! Съчетава топли дървесни нюанси с красива подова настилка и голямо, пухкаво легло с чаршафи в свежи тонове. Светлината влиза свободно и огрява цялото помещение, а отвореният балкон приветства свежа растителност и уютно място за отдих и почивка. Много разумно решение е да не се поставя масивна стена между терасата и спалнята и да не се претрупва стаята с излишни предмети, които да я задушават.


Дървото се съчетава чудесно с всякакви компоненти в дневната

Тази стая представя едно комфортно разнообразие от стилове с кожени модерни диванчета, маса от палети и мини винтидж секция в небесно син цвят. Прекрасно е в комбинация с дървения паркет, не мислите ли? Чарът тук се крие в голямото отворено пространство, както и артистичните декорации, които са сякаш небрежно поставени, а не интериорно замислени. Постигането на този ефект дава изключително положително усещане и кани гостите спокойно да се разположат и да се чувстват като у дома. Разгледайте детайлно дневната и оставете своя почерк и във вашия дом.

Виж още: Как да си направим сами дървена ламперия


Малко артистичност никога не е излишна

Ако си имате любим цвят от ярката гама и искате да го приложите в дома си, но се опасявате, че ще стане прекалено кичозно или дразнещо окото, то притесненията ви са напълно излишни. Изберете дървена настилка и я съчетайте с топли тонове, които ще омекотят ярките акценти, които трябва прецизно да внесете само в някои от елементите, без да прекалявате.


Светли цветове за семпло обаяние

Дървото има едно неоспоримо качество - то се предлага във всякакви разцветки и всеки може да открие коя е най-подходяща за неговия вкус. Ето една идея с много нежна, светла настилка, умело комбинирана с интериор в бели цветове. Свежата растителност, поставена на ключови места из дневната, внася необходимото цветово разнообразие.


Не лишавайте модерния интериор от присъствието на дървото

Съвременният дизайн се отличава с много комфортно и олекотено обзавеждане, без масивни форми и натруфени компоненти. При всички случаи няма да сбъркате, ако изберете настилка от дърво - прекрасно си пасва дори с този вариант на обзавеждане.

Виж още: Луксозно преобразяване на интериора в стил Арт Деко


Великолепие в индустриален стил

Толкова непринуден, удобен и безкрайно уютен - индустриалният стил посреща с усмивка този красив естествен паркет, за да ви достави много комфорт в ежедневието и да изпълни дома ви с топло излъчване.


Красотата се крие в семплите детайли

Цялата тази картинка е допълнена едновременно от присъствието на модерни, а и типично селски мотиви, комбинирани с много вкус, семпли детайли, които променят изцяло атмосферата в дома.

Виж още: 12 идеи за оползотворяване на таванското помещение


Внесете индивидуалност в интериорното излъчване

Сладостта от това да изберете подова настилка от дърво се състои основно във възможността да изберете сами с какви компоненти да я съчетаете, тъй като тя позволява приложението на почти всякакви идеи. Декорирайте както ви харесва, постелете си меки килимчета с интересни разцветки, изберете си най-комфортното за вас обзавеждане и се насладете на своя личен малък шедьовър. Разчитайте винаги на професионалистите, които да реализират вашите проекти по най-добрия начин. Пуснете безплатна заявка и си изберете най-добрата сред получените оферти. Решението ви няма да е трудно, тъй като ще можете да разгледате дейностите и клиентските отзиви на всяка от фирмите, затова се възползвайте и се насладете на постигнатите резултати.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
26 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта