Дизайнерското студио "Benjamin Moore Paints USA" избра бялото за цвят на 2016г.

Публикувано на 11/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 2 940 пъти

"Benjamin Moore Paints" е основана през 1888г. и е най-популярната и предпочитана марка бои в Северна Америка. След едногодишно проучване на най-продаваните цветове, студиото определи "Simply white" за цвят на 2016г.


Неутралност, чистота, равновесие

Сред предложената гама от тенденциозни вариации на бялото, на първо място се нарежда "Simply White OC-117". Той е най-изчистеният и неутрален сред останалите. Дизайнерите смятат, че този цвят допринася за усещането на пълна хармония и равновесие. Той подчертава ъглите, взаимодейства си със светлината по един магнетичен начин и създава топло и меко сияние.


Съществена част от дизайна

Именно непретенциозността на този цвят го слива с интериора, създавайки балансиран и красив дизайн. Той дава възможност на останалите детайли в стаята да изпъкнат. На подобен фон, всяка цветна мебел или декорация изглежда елегантно, създавайки невероятно свеж акцент.


Не просто бяло

Комбинацията на "Simply white" с други, по-колоритни и пъстри варианти, е наистина модерен начин да изпълним жилището с контраст и магнетичност. Топлото му съчетание с дърво, винаги носи уют и спокойствие в дома, затова и остава един от най-предпочитаните варианти за съвременния интериор.


Палитрата на десетте вариации на белия цвят

Тези 10 вариации на бялото оглавяват класацията за цветове на 2016г. Комбинациите на "Simply white OC-117" с лимонови нотки, небесно синьо и сиво, например, също ще бъдат сред основните варианти за интериора през следващата година. Изборът на преливащи цветове, оформени като линии и други фигурални мотиви, освен модерен, е и изключително свеж и внася позитивност в дома.

Повече информация и идеи, можете да намерите онлайн на "Benjamin Moore Paints", както и в българския им уебсайт - кликнете тук.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта