Как домакинската дъска се превръща в ефектна декорация за кухня

Публикувано на 09/02/2017 от Габриела Санчес | Последна редакция на 09/02/2017 | Видяно 5 517 пъти

Когато говорим за декорация на дома, най-често си представяме как да направим всекидневната по-уютна, спалнята по-релаксираща или антрето по-приветливо. Рядко обаче обръщаме внимание на декора на кухнята, тъй като основната ни цел често е да я направим възможно най-функционална.

Всяка домакиня прекарва голяма част от времето си в кухнята и е редно интериорът да бъде решен така, че да носи радост и удовлетворение. А и малко поощрение няма да е излишно, особено когато домакинските задачи са повече досадно задължение, отколкото приятно занимание.

Днес ще ви представим една ефектна декорация за кухня, която ще донесе доза настроение и оригиналност във всеки дом. Запознайте се с добре познатата кухненска дъска, но с изцяло нов облик!


Вече не просто дъска за рязане

Макар и домакинската дъска да е пособие, което присъства във всяка кухня, сега имате възможност да погледнете на нея по нов начин. Персонализираните кухненски дъски са атрактивно решение, тъй като съчетават в себе си функционалността на дъската за рязане и красива декорация, подходяща за всеки тип кухня. А когато добавите и лично съобщение към нея, дъската става част от душата на кулинарната домакиня.


Отдайте своето уважение към царицата в кухнята

Освен допълнение към вашата лична кухня, персонализираната дъска е чудесен подарък за различни поводи. Няма професионален готвач или умел кулинар, който да не се зарадва на признание и то върху „оръдието на труда“. Хубавото е, че този аксесоар ще направи дома ви уникален и неповторим, тъй като можете да изберете гравирана дъска с вашето име, любим цитат, картинка и какво ли още не. Вложете вашия личен почерк и направете подаръка за следващия повод напълно неповторим. Гравирайте най-яркия спомен, най-приятното посетено кътче, думите, които винаги карат близките ви да се смеят.


Изненадайте най-скъпите за вас по един уникален начин

Бихте могли да зарадвате близки и роднини, домакини на събиране по повод различни празници като Коледа, Трифон Зарезан и всеки друг. Ползвате дървената дъска от едната страна за рязане и когато приключите с готвенето я обръщате и подпирате на плота или на етажерката, за да краси кухнята във всеки един момент и да напомня за отминалия празник.


Креативен подарък за всеки повод

Да не забравяме и подаръците за годишнина от брака, които обикновено са или прекалено тривиални, или твърде скъпи. Заложете на интересното, уникалното и функционалното, ние го направихме! Кухненската дъска за рязане може да е вещ, която не грабва вниманието на пръв поглед, но вложите ли част от спомените си в нея и я направите незаменим другар в кухнята, ще я издигнете на съвсем друго ниво.


Наближаващи поводи за празнуване

За повече информация и поръчки, посетете GranDecor.bg или задайте въпрос на тяхната Фейсбук страница.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта