Елегантен и жизнерадостен интериор на красива къща в морски стил

Публикувано на 30/01/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 30/01/2017 | Видяно 33 749 пъти

Декорирайте дома си в морски стил и ще се наслаждавате на лятото целогодишно. Ще разгледаме една невероятна къща, която носи уюта и топлината на любимия сезон. Тя съчетава креативност и вдъхновение, които за момент ще ви пренесат на крайбрежието. Свежите тонове ще освежат еднообразието, а отделните детайли ще разчупят обстановката.

В случай че сте усетили топлия бриз и той ви стимулира да превърнете дома си в мечтана дестинация за малки и големи, може да се възползвате от помощта на професионалистите, регистрирани в MaistorPlus.


Трапезарията и кухнята са в едно общо уютно и очарователно помещение

Тази уникална трапезария е предназначена за ежедневно ползване на цялото семейство. Топлите сини тонове придават усещане за спокойствие и уют, а белият цвят внася стил и свежест. Морското излъчване на обзавеждането е подсилено с нежно присъствие на комбинация от форми и структурно различни елементи. Чарът на помещението се допълва от сламената лампа, която е окачена точно над масата за хранене. Артистичността и елегантността са добавени чрез изкуството, разположено на стената. А там в дъното е кухненският плот! Не го забелязахте, нали? Той остава скрит и почти незабележим, което прави помещението функционално и практично.


Идеалното място за почивка

Отличителна черта на този красив дом е просторът и отделните елементи, които заедно го превръщат в приветливо и хармонично място. Интериорът е в бели и сини нюанси. Заедно те създават комфорт и внасят свежест. Дървеният материал придава топлина и уют. Всеки детайл си е на мястото, а отделните елементи допълват хармонично интериора. Помещението е полуотворено с падаща стена, а вдъхновението лъха от артистичното пространство. Ако искате и вие да придадете морско усещане в дома си, боядисайте помещението в тези цветове, поставете няколко сини елемента, а защо не и картини с морски пейзажи и ще се пренесете на любимото лятно крайбрежие.


Холът е удобен и функционален

Модерното пространство разполага с невероятно помещение за отдих. В него място намират стилно разположени мебели в сини и бели цветове. Те са с различни десени, несъвместими форми и фигури в еднакви цветове. И тук, както в цялото жилище, основните цветове са синьо и бяло. Тяхното съчетание придава артистичност и свежест. Зоната за почивка е белязана с простор чрез високия и несиметричен таван. Този ефект е постигнат и чрез ниската мебелировка. Дървеният под е покрит с елегантен килим, а до голямата стъклена врата е разположена библиотека за книги.


Спалнята носи свежест и разнообразие

Белите тонове, дървените материали, оранжевият цвят и стилът доминират в спалното помещение. Липсата на морското синьо е заменено от плажните кафеникави детайли. Меките тонове и дървеният паркет са в пълен сихрон както помежду си, така и с останалата част от интериора в дома. Изчистените линии доминират с малките на брой мебели и стилната им подредба. Артистичните елементи са главният акцент. Те са разположени по стените, а съдържанието им отвежда към дългоочакваното лято. Завесите са елегантни и се придържат към основната цветова гама. Всички елементи в стаята придават индивидуалност и чувство за комфорт.


Банята е олицетворение на стил и елегантност

Банята има сравнително големи размери. Нейният простор е допълнен благодарение на семплата мебелировка. Стилът е обичайният - в бели и сини нюанси и дървена мебелировка. Прозорецът е голям и разположен непосредствено до огледалото, което доставя повече естествена светлина.

В случай че ви е обхванала морска вълна и желаете да вкарате лятна обстановка в дома, ще са ви нужни съвети относно качественото им прилагане. Възползвайте се от опитните майстори, регистрирани в MaistorPlus, като заявите проект напълно безплатно! Запознайте се с проектите, по които са работили и изберете най-подходящия за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
15 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта