Хигиенично – екологично – практично – безопасно – СЕГА в сезона на настинките!

Публикувано на 03/10/2016 от Габриела Санчес | Последна редакция на 03/10/2016 | Видяно 5 662 пъти

Според някои изследвания в кухненската мивка има повече бактерии, отколкото в тоалетната чиния. Почти същото се отнася и за кошчето за отпадъци... да не споменаваме неприятните миризми, които понякога могат да ни изненадат в кухнята.

Ако не искате затворените и уютно затоплени помещения у дома да се превърнат в инкубатор на бактерии – възползвайте се от практичното, просто, надеждно и изцяло хигиенично решение, което ви предлага безшумната и напълно безопасна мелница за хранителни отпадъци или казано накратко – диспозер (disposer).

  • Хигиенична – унищожава бързо и без остатък хранителните отпадъци.
  • Екологична – допринася за редуциране на обема на извозвания към сметището боклук и намалява количеството на парникови газове.
  • Практична – монтира се лесно под мивката, без да изисква допълнително място в кухнята.
  • Безопасна – без ножове или други режещи елементи.

Диспозерът представлява екологична алтернатива на транспортирането на хранителни отпадъци към депата за преработка, като предлага съвременно решение на проблема с остатъците от храна, които представляват около 20% от целия битов боклук. Така вече кошчето в кухнята престава да бъде източник на неприятни миризми и бактерии.


Напълно безопасна за ползване

Мелницата за хранителни отпадъци е мощна, безшумна, надеждна и изключително лесна и удобна за употреба, като само с едно натискане на копчето ви „освобождава“ от всякакви ненужни остатъци от хранителни продукти. С нейна помощ ежедневната домакинска работа може неусетно да се превърне в удоволствие. Наред с това диспозерът е и един от най-безопасните битови уреди. В камерата за смилане няма никакви ножове или остриета, така че не се налага да следите и да се безпокоите излишно за вашата безопасност, както и за тази на останалите членове на семейството, включително и на най-малките.


Сбогувайте се с неприятните миризми в кухнята

Мелницата за хранителни отпадъци представлява електро-механично устройство, което се монтира директно под мивката в кухнята и се свързва към тръбата на канализацията. Всички отпадъци, възникнали в процеса на приготвянето на храна (обелки и кори, сърцевината на плодове и зеленчуци, черупки от яйца, рибни и пилешки кости и др.), могат да се изхвърлят директно в сифона. Останките от хранителни отпадъци се смилат така, че безпроблемно се изливат в канализацията.

Мелниците за хранителни отпадъци са най-безопасният и лесен начин за премахване на бързо разлагащите се битови отпадъци. Няколко секунди – и всичко изчезва през сифона на мивката! Така в кухнята вече няма източници на замърсявания, бактерии и примамка за насекоми, а в помещението вече не се усещат никакви неприятни миризми, съпътстващи вечно препълнената кофа за боклук. Това малко кухненско приспособление предлага нов подход в утилизирането на хранителните отпадъци в съвременния дом.

Мелницата е предназначена за смилане само на хранителни отпадъци като:

  • кости от риба и птици;
  • месни отпадъци;
  • неголеми говежди и свински кости;
  • обелки от зеленчуци;
  • остатъци от плодове;
  • черупки от яйца и много, много други.

Това могат да бъдат както отпадъци, възникнали в процеса на приготвянето на храна, така и остатъци от готова храна.


Лесна поддръжка и заводска гаранция

Мелницата за хранителни отпадъци предлага най-надеждния начин за унищожаване на разлагащи се битови отпадъци, като така кухнята е защитена от източник на излишно замърсяване и бактерии, които циркулират свободно в помещенията през климатика. А заедно с отпадъците изчезват и неприятните миризми от кофата за боклук. 

За още по-голяма сигурност и комфорт е осигурена надеждна заводска гаранция. Мелниците за хранителни отпадъци STATUS не се нуждаят от специално техническо обслужване и при правилна употреба не създават никакви проблеми. Ако все пак се появят някакви повреди по време на експлоатация, бързият и качествен сервиз е гарантиран.

Мелницата за хранителни отпадъци може да поръчате онлайн, а подробна информация за уреда може да получите от официалния представител за България – фирма СПРИНТЕР ЕООД.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Иван Петков
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта