Уникални дизайнерски легла

Публикувано на 23/05/2015 от Мария Колева | Последна редакция на 15/07/2016 | Видяно 13 470 пъти

Осигурете на децата си приказни изживявания в рамките на собствените им стаи! Бихте могли и сами да сбъднете сънищата им, използвайте въображението си, подръчни материали и двете си ръце.


Легла с нестандартна форма

Дизайнерите предлагат и различни модерни варианти на легла с нестандартни форми. Залагат основно на причудливите фигури, както и на интересни функционални решения.


Уникални дизайнерски легла

Съвременните дизайнери измислят все по-причудливи легла, които са не просто удобни, а допълват по изключително оригинален и интересен начин интериора на спалнята. Мебелите се отдалечават от традиционния си вид и придобиват неспецифични форми. Вижте няколко креативни идеи за красиви, модерни и комфортни дизайнерски легла. А ако се вдъхновите и искате да създадете своя собствена визия на спалното легло, потърсете креативен и оригинален изпълнител за поръчкови мебели, който да осъществи вашия проект.


Минималистични легла

Минимализмът, който се характеризира с ясни форми и ниски мебели, е топ тенденция в интериора. Съвременните дизайнерски легла са вдъхновени именно от него и преобръщат представата за традиционната спалня.

Вижте още: Високотехнологични легла от бъдещето


Розова приказка

Розова идилия за всички мечтаещи принцеси.

Вижте още: Дизайнерски столове с уникални форми


Акцентирайте различни елементи в интериора

Боядисването само на една стена или използването на различен материал за нейната декорация, прави чудеса с интериора. Изпробвайте и вие и ще се убедите в резултата сами.


Люлка вместо легло?

Каквото и да си представите като форма, то вече със сигурност съществува. Така че пожелайте си леглото-мечта и то ще бъде изпълнено от добър професионалист!


Детски легла наподобяващи приказни предмети

Децата обожават различното и необикновеното. Момчетата желаят легла под формата на автомобили и камиони, а момичетата се възхищават на приказните карети, сърцата, къщичките и красивите балдахини. Дизайнерите са помислили и за двата пола и са създали изключително креативни решения за детската стая.


Легло или птиче гнездо?

Има и други разнообразни дизайнерски легла, наподобяващи реални неща - птиче гнездо, гора, шоколад, хамбургер и др.

Виж още: Направи си сам табло за легло от палети


Съчетайте леглото с дизайна на спалнята

Можете да експериментирате с всякакви цветове и интересно разположение на мебелите, внесете и разнообразни декорации, които да освежат спалнята, за да бъде едно уютно и приятно местенце.


Легло, разказващо приказка и за възрастните

Възрастните също могат да се насладят на такива необикновени мебели. За ограничени пространства е подходящо леглото-книга. То представлява два съединени матрака, а завивките са като страници. Сутрин "книгата" се затваря и леглото се превръща в място за сядане, а вечер се отваря и става удобно място за сън.


Поканете природата

Ако искате да се сдобиете с вашето уникално дизайнерско легло, в MaistorPlus ще откриете точните професионалисти за тази цел. Тук можете да разгледате разнообразни оферти и да сравните коментари от предишни клиенти. Заявете вашия проект още сега!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта