6 вдъхновяващи дизайнерски идеи за спални с работно помещение

Публикувано на 06/03/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 06/03/2017 | Видяно 24 575 пъти

Всеки от нас има нужда да притежава кътче, на което да може да се чувства откъснат от ежедневните грижи, потънал в комфорт, тишина и спокойствие. Това на първо място е домът - но в него най-вече спалнята притежава именно тези качества. Затова обединяването именно на тази стая с работно помещение обикновено ни се струва лоша идея. Днес обаче ще ви покажем как с малко професионализъм и изтънченост, ще можете да се насладите на един превъзходен комфорт, в който малкото бюро пасва перфектно. Доверете се на специалистите, за да се сдобиете и вие с идеалното обзавеждане за вашата спалня.


Семпла спалня с малка интериорна хитрост

Бялото тук е разгърнато в пълното си превъзходство - и това определено е добра идея. Но основното, което прави впечатление в тази спалня, е как самото легло е изнесено леко напред, а на заден план има малко семпло бюро, заемащо идеална позиция в близост до прозореца. По този начин работното място би било изцяло извън полезрението по време на почивка, което е изключително хитра идея.

Виж още: 8 изумителни идеи за покривало на леглото, които ще преобразят спалнята


Разчупеният стил внася индивидуалност в спалнята

Ако сте сред почитателите на по-смели идеи, то тази спалня вероятно много би ви допаднала. Тук леглото е изнесено на подиум, а заедно с него край големия прозорец е разположено и бюрото. Основната тактика в такъв интериор е да използвате въображението си максимално, за да направите местенцето свое - играйте си с елементите от обзавеждането, с подредбата и декорацията и внесете вашите собствени идеи в помещението.


Спалня, представяща силата на правилната подредба

Ако подберете мебелни компоненти с компактни размери и оползотворите ъглите и светлината в стаята по най-добрия възможен начин, със сигурност ще останете впечатлени от резултата. Не само ще успеете с лекота да намерите място за няколко кътчета с различно предназначение, но и ще се радвате на хармонична и красиво подредена спалня. Така ще постигнете идеалната атмосфера както за почивка, така и за работа.

Виж още: Помечтайте за топли вечери в съвършената рустик спалня


Уютна спалня в свеж винтидж стил

Винтидж стилът е много интересен, леко кокетен, но в никакъв случай прекалено натруфен или особен, макар и да не е за всеки вкус. Той се характеризира с комбинация от модерни и старинни акценти, интересни текстури, а цветята са задължителен компонент от обзавеждането. С други думи - с подобен интериорен дизайн лесно бихте могли да комбинирате полезното с приятното, а именно - голямо пухкаво легло, в което да потънете в края на работния ден, който може би сте прекарали на съседното бюро отдясно?


Да внесем закачливост в спалнята

Разнообразете традиционния интериор, може да е с нещо малко, като закачливия диван тук или нещо далеч по-смело и интересно. Мислете извън кутията, това ще ви накара да възприемете спалнята си по нов начин. Тя вече няма да е обикновена стая за сън. В нея ще има разнообразие, светлина и цветове. В подобна комбинация комфортът далеч не би бил абсурден, а част от "закачката".


Спалня в жълто за повече усмивки

На всички ни е известно, че жълтият цвят е носител на позитивна енергия, светлина и приятни емоции. Ако изберете да боядисате спалнята си в жълто, това вероятно ще окаже благоприятно въздействие не само върху съня ви, но и върху процеса на работа. Комбинирайте го с още слънчеви акценти - в завивките и мебелите например. Каквото и решение да вземете - потърсете специалисти, които да осъществят вашите идеи за обзавеждане, за да се насладите на спалнята от мечтите ви. Пуснете безплатна заявка и ще получите оферти от конкурентни компании в областта, сравнете ги и преценете коя от тях е най-добрата за вашия проект!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
49 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
10 извършени проекта
DESIGN CONSTRUCTION
Шпакловки, Варна
7 извършени проекта