Вечното търсене на подходяща възглавница приключи!

Публикувано на 09/10/2015 от Нели Минчева | Последна редакция на 26/07/2016 | Видяно 3 354 пъти

Във всекидневието ни има множество несъвършени неща. Ужасно е неприятно, когато едно от тях е възглавницата, на която спим и заради която се събуждаме схванати и недобре отпочинали. Очевидно немалко хора по света имат подобен проблем, тъй като една китайска технологична компания е видяла обещаваща пазарна ниша в областта и от тази година пуска на пазара "умна" възглавница, подходяща за всеки.


Мека или твърда възглавница - решавате сами

Възглавницата, която е наречена LoveThink, разполага с два скрити бутона в двата си горни края. В зависимост коя е удобната за вас позиция за сън, можете да я нагласите с няколко натискания. Бутонът от едната страна прави възглавницата по-повдигната и твърда, а този от другата я омекотява и снижава. Съществуват няколко междинни степени, както и крайно повдигнато и спуснато положение.

Вижте още: 5 начина да се събуждате по-щастливи в спалнята


Възглавница, с която хъркането изчезва?

Производителят на иновативната възглавница твърди, че тя може да допринесе за намаляване или дори напълно изчезване на хъркането. Компанията се позовава на изследвания, според които неприятният шум, с който тормозим околните, докато спим, в повечето случаи се дължи на неудобната позиция на главата. С напредването на възрастта се нуждаем от все по-повдигнати възглавници, които същевременно да са достатъчно меки и удобни.

Твърди се, че китайската джаджа за сън е в идеално положение за хъркащи на своята предпоследна степен - когато е повдигната почти максимално догоре и е запазила част от мекотата на по-ниските степени.


Тя знае какво е най-добро за нас

За хъркането все още не сме убедени, поне преди да се уверим лично, слушайки тишината до някой принципно хъркащ близък човек, но това, което ни впечатли най-много в LoveThink, е, че тя усеща кога сме се наспали.

Не можем да пресъздадем цялата научна информация, която цитират китайците, за да обяснят как точно действат вградените в продукта им датчици. Важното е, че в крайна сметка възглавницата постоянно бди над съня ни и, ако пожелаем, сутрин може да ни събуди точно в момента, когато прецени, че нощната ни почивка е напълно достатъчна.

Вижте още: Как да оползотворим мястото в малката спалня


Възглавницата влиза в телефона

След като внимателно е анализирала поведението ви, докато спите, джаджата ви предоставя резултатите от своите изследвания директно на вашия телефон. Разбира се, за целта трябва да си изтеглите съответното мобилно приложение. Като бонус получавате и напътствия как да подобрите съня си.

Като цяло сме доста изкушени да изпробваме това поредно технологично нововъведение в спалнята, но сме убедени, че паралелно би трябвало да се погрижим за обстановката в това така важно помещение у дома по традиционния и конвенционален начин.

Ако и вие имате нужда от ремонт на тази стая, доверете се на MaistorPlus и пуснете безплатна заявка в нашия сайт. Ще получите оферти от регистрираните при нас специалисти, които ще можете да сравните и да изберете най-доброто предложение. В сайта ни са налични и оценки за работата на изпълнителните от техните предишни клиенти.


Тагове:

high tech

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта