Започнете деня си красиво с изрисувани мивки за баня

Публикувано на 20/08/2015 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 5 082 пъти

В случай, че не обичате тежки източни стилове, може би това свежо предложение е за вас. Оригинална и цветна мивка, която се вписва идеално в ежедневието на модерния човек. Формата и рисунъкът й наподобяват листо на дърво, така че да изпитате истинско удоволствие, щом пуснете мивката.

Този модел, подобно на всички мивки за баня, направени от стъкло, има една характерна особеност - по-трудна е за поддръжка от стандартните. Причината е, че върху стъклото не може да се използват абразивни препарати. Най-сигурният начин да я поддържате е да забърсвате водата със суха кърпа след всяко измиване.


Марокански стил

За любителите на по-тежки стилове предлагаме вдъхновение от Близкия Изток. Тази мивка в марокански стил може с лекота да бъде основният акцент в мокрото помещение. Ако считате, че едноцветните и по-семпли мивки за баня не отразяват в достатъчна степен вашия стил, тази със сигурност ще ви хване окото. Би паснала както на помещение с тежки завеси, така и на издържана изцяло в бяло баня.

Вижте още: Десет остроумни трика, с които да организирате банята


Мивка в мексикански стил

Прекрасна и открояваща се се мивка в мексикански стил. Издържана е в тюркоазено синьо и е покрита с ръчно направени рисунки, наподобяващи пера на паун.

Ярко изрисуваните мивки за баня като тази изсикват да бъдат център на цялото ви помещение. Ако се решите да използвате този стил, останалите аксесоари също трябва да бъдат подчинени изцяло на него.

Вижте още: 13 оригинални джаджи за баня, които трябва да притежавате


Започнете деня си красиво с изрисувани мивки за баня

Ако за вас банята не е просто място, от което преминавате бързо, а стаята, в която отделяте време за себе си, сигурно искате да я направите уютно и красиво място. Предлагаме ви няколко идеи за уникално изрисувани мивки за баня, които ще придадат стил на мокрото помещение.

В случай, че банята ви се нуждае не само от аксесоари, а от по-сериозен ремонт, може да разчитате на майсторите, регистрирани в MaistorPlus.


Семпло изкуство

Ако не харесвате крещящо изрисуваните мивки за баня, но все пак искате да поставите такъв акцент у дома, този вариант може да ви хареса. Белият цвят придава усещане за чистота, а елегантните, но дискретни цветя са чудесен комплимент за вашата баня.


Като китайски порцелан

Няма как да не обърнем внимание и на красивия и елегантен стил, напомнящ за източните култури. Тази красива мивка напомня рисунъка върху ценния китайски порцелан. Нежните вишневи цветчета със сигурност ще ви заредят позитивно още от началото на деня.

Може би сме ви убедили, че съвременните мивки за баня са нещо повече от обикновен умивалник. Те мога да бъдат красив аксесоар и чудесен комплимент към вашата баня.

Ако сме ви вдъхновили с идеи за ремонт, свържете се с професионалистите по темата, регистрирани в MaistorPlus, за да откриете техните контакти, както и оценка на досегашната им работа. В случай, че вече имате готова идея за вашата баня, можете да заявите проект безплатно, за да получите най-добрите условия и цени.


Тагове:

Тенденции

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
54 извършени проекта
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта