Най-впечатляващите LED решения за баня

Публикувано на 29/04/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 15/07/2016 | Видяно 13 747 пъти

Доброто осветление е от съществено значение, за да има банята завършен, естетически вид. Затова не е случайно, че се търсят все по-интересни решения в тази насока. На голяма популярност се радва обзавеждането с вградени led светлини и често могат да се видят мивки, шкафове, вани, огледала, решени в подобна стилистика. Предстои да се запознаете с някои от най-впечатляващите LED решения за баня. Което и от тях да изберете за своя дом, можете да се обърнете към професионалисти за ремонт на баня, като пуснете безплатна заявка бързо, лесно и без обвързване.


Добре ли светят шкафчетата ви?

Защо са ви шкафчета в банята, ако няма да виждате ясно какво има в тях? Дори и да приемем, че сте научили наизуст съдържанието им, ще се съгласите, че малко повече светлина значително ще подобри визията не само на тях, но и на цялото помещение.


Ако е мивка, да е с LED!

Банята е мястото, където се реализира хигиената. Затова е обяснимо, че мивката е още една част от обзавеждането, играеща централна роля в нея. А когато е красива и стилна, заслужава да бъде подчертана с led светлини.


ОгLEDайте се добре

Толкова много процедури за лицето, а толкова малко светлина. Често срещан проблем, когато трябва да се използва огледалото в банята. Всичко това се променя в позитивна насока с добавянето на led осветление към тази важна част от обзавеждането. Ако искате да имате по-добра видимост, докато слагате очната си линия (за дамите) или да се разделите с тридневната си брада без излишни жертви (за господата), потърсете специалисти.

Вижте още: 9 различни стила за интериора в банята


"Хвърлете" повече светлина във ваната

Романтично и изискано или деликатно и семпло. Такива или каквито други усещания пожелаете можете да имате във ваната си, когато хвърлите повече LED в нея. Не от онзи, който се слага в уискито, за светлина говорим. Имате ли и джакузи, тогава вече е задължително да напрвите преживяването си в него още по-незабравимо, като добавите малко цветя, отлично настроение, нежна музика. Всичко това, гарнирано със семпло led осветление.


Магия под душа

Звучи като много примамливо пожелание, което с лекота може да се превърне в истина, ако имате в банята си душ с вградени led светлини. Още по-хубавото е, че сами избирате под какви цветови нюанси желаете да се къпете.

Представихте ли си вече на коя част от обзавеждането в банята ще акцентирате с вградено led осветление? За да се превърне в реалност, изпратете безплатна заявка към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Изберете как да се свържат майсторите с вас, разгледайте офертите, отзиви от предишни клиенти и направете най-удачния избор.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
ВодПро
ВиК Услуги, София
138 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта