13 оригинални джаджи за баня, които трябва да притежавате

Публикувано на 20/04/2015 от Адриана | Последна редакция на 09/08/2016 | Видяно 45 063 пъти

Денят започва с миене на зъби и първото полезно приспособление в класацията. С него ще забравите завинаги за прахосването на пастата за зъби и ще изцедите тубата до край! Освен това можете да го закачите лесно и удобно навсякъде в банята.

Виж още: 13 забавни кухненски изобретения


13 оригинални джаджи за баня, които трябва да притежавате

Всеки ден започва и завършва в банята. Превърнете сутрешния душ в забавление или си създайте неповторима атмосфера, докато релаксирате във ваната вечер. За да направите преживяването си възможно най-приятно, е нужно съвсем малко. Вижте нашата класация с 13-те най-хитри и полезни джаджи за баня, които ще ви осигурят удобства и ще ви заредят с добро настроение по всяко време. А ако планирате по-големи промени за мокрото помещение в дома си, не се колебайте да потърсите професионален съвет за обзавеждане и ремонт на баня от специалистите в MaistorPlus.


2. Фонтан за миене за зъби

Още едно хитро малко изобретение, с което миенето на зъби сутрин ще се превърне в забавление. Монтира се на върха на чучура и позволява на водата свободно да преминава през него. А ако запушите долния му край, водната струя ще образува мини фонтанче. Tapi е любимата джаджа за баня на всички деца, както и на онези, които са запазили детето в себе си.


3. Водоустойчива колонка за под душа

Няма нищо по-освежаващо от сутрешния душ? Водоустойчивата колонка е още една екстра, от която не бива да се лишавате, докато сте в банята. Слушайте любимите си песни с кристален звук и се заредете с добро настроение за през целия ден.


4. Музикална гъба с формата на микрофон

Обичате ли да пеете, докато сте в банята? За да бъде цялостно музикалното ви изживяване, ще ви бъде необходим и микрофон. Почувствайте се като истинска рок звезда с тази оригинална гъба за къпане!


5. Водоустойчив бележник за добри идеи

Не позволявайте на вашите най-добри идеи да изтекат заедно с мръсната вода в канала! Снабдете се с това функционално водоустойчиво тефтерче и го използвайте, за да записвате гениалните си хрумвания под душа.


6. Мaгнитна стойка за сапун

С магнитната стойка ще забравите завинаги почистването на размекнат сапун от сапунерката. Монтира се съвсем лесно с вакуумна вендуза и не се налага да пробивате плочките и стената. Изглежда стилно, а друго нейно предимство е, че вече няма да ви се налага да гоните сапуна из цялата баня, докато се къпете.


7. Диспенсър за душ гел и течен сапун

Ако пък търсите по-закачливо и интересно решение за сапуна в банята и не сте гнусливи, може би този забавен диспесър е точно за вас. Натиснете леко лявата му ноздра и след секунда от нея ще потече душ гел със зелен цвят. Съвсем истинско изглежда, нали? :)


8. Шапка за къпане на бебе

Можете да спестите сапунените сълзи на вашето дете и да превърнете къпането в удоволствие! Тази специална шапка не позволява на шампоана и водата да дразнят очите на детето, а освен това то ще изглежда още по-сладко с нея.

Виж още: Необходими подобрения в дома след появата на бебе


9. Забавна тапа за вана

За да направите къпането на децата още по-интересно, запушете канала с протегнатата ръка за помощ на удавник. Именно това е идеята и на тапата за вана, която виждате. Изглежда забавно, а и можете да изберете подходящ цвят, който им харесва.


10. Удобна табла за вана

Няма нищо по-приятно от гореща вана и чаша вино след работа? Освен може би възможността да се наслаждавате и на двете едновременно. И това не е всичко. Тази модерна поставка за вана е снабдена със стойка за таблет или книга, както и със специално място, на което да поставите сапун или ароматна свещ. Колко малко му е нужно на човек, за да си създаде отпускаща атмосфера!


11. Стойка за чаша за вино

Ако нямате вана във вашата баня, това не е причина да се лишавате от удобствата на таблата, която видяхте преди малко. С тази на пръв поглед съвсем обикновена джаджа за баня, чашата ви с вино ще бъде винаги на една ръка разстояние. Дори като сте под душа.


12. Жива мъхеста постелка

Жива зелена постелка в банята! Влажността в мокрото помещение създава подходяща среда за развитието на мъхеста растителност. А вие ще имате възможност да разберете какво е усещането да стъпите върху зелена трева, когато излизате от под душа.

Виж още: Уникални хайтек изобретения с изключителна функционалност


13. Чистачка за огледало

След като сте приключили с релаксиращите процедури в банята, почистете замъгленото огледало от водната пара само с едно движение. Това е възможно, благодарение на тази хитра чистачка, която ще ви спести почистването с кърпа и препарат и ще ускори работата на вентилатора в банята.

Банята е вашето място за освежаване и релакс у дома. Не се колебайте да си осигурите нужния комфорт и да се забавлявате, докато къпете децата или си взимате душ. Ако пък имате нужда от по-мащабни промени в банята, лесно можете да откриете подходящ изпълнител за вашия проект. Направете безплатна заявка в MaistorPlus и сравнете поне 3 оферти, преди да изберете кого да наемете.

Направи безплатна заявка

Коя от 13-те джаджи за баня привлича най-силно интереса ви? Споделете в коментарите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта