5 впечатляващи мивки, които няма как да видите във всеки дом

Публикувано на 25/09/2017 от Нели Минчева | Последна редакция на 26/09/2017 | Видяно 13 294 пъти

Ако скоро не сте правили ремонт на банята, едва ли често се замисляте за това доколко оригинална или специална е вашата мивка. Основната ѝ функция все пак е една и при ежедневното използване не обръщаме особено внимание на стила или формата.

Ако обаче разгледате следващите няколко мивки, ще се уверите колко различни възможности съществуват в това отношение. Не всички могат да се видят в средностатистическия български дом, но ако някой от вариантите ви допадне особено много, сигурни сме, че ще успеете да се сдобиете с него или негова разновидност. А за успешното монтиране на новата мивка в банята, се доверете на доказани професионалисти, като разгледате техните профили и оставените за тях оценки от предишни клиенти.


Завидна елегантност за малка баня

Красивите извивки на тази мивка могат да преобразят и най-скучноватата баня. С това истинско произведение на изкуството на стената в помещението няма нужда от допълнителна декорация. Съчетайте изчистения дизайн с привличащи вниманието аксесоари в черно, за да контрастирате белия цвят. За хавлиите изберете пъстри нюанси, така че да внесете настроение и разнообразие в банята.

Вижте още: ЗА или ПРОТИВ душ кабина за банята


Ефектът на водопада в собствената ви баня

Невероятно впечатляваща мивка, която внася усещането за свежест и природа във вашата баня. Използваното матирано и изкусно обработено стъкло ще ви вдъхновява и зарежда всяка сутрин, а гостите ви ще останат очаровани.


Две в едно - мивка за големи и малки

Страхотно решение, ако имате малко дете, което трудно стига до обикновената мивка. Или ако просто обичате разнообразието, различните и забавни начини за поддържане на личната хигиена, тази идея би била хитро решение и със сигурност ще изненадате всичките си гости.


Хитра идея за "зелена" баня

Първоначалната концепция за мивка над тоалетната се заражда в Япония. Впоследствие тя има редица разновидности, основно дело на австралийски дизайнери. Замисълът предвижда казанчето на тоалетната да се пълни с част от водата, която използвате, за да миете ръцете си. Не знаем доколко е удобно това решение, но със сигурност намалява сметките за вода.

Вижте още: Изберете подходящи огледала за баня


Пъстри цветове и весели форми

Ако искате мивката в банята ви да напомня леко на пържено яйце, изберете жълтия вариант на тези оригинални и интересни керамични произведения. Останалите предлагани цветови алтернативи, включително и в бяло, също не са за пренебрегване. Банята ще грейне с нови багри и бодро настроение.

Настроихте ли се на вълна "ремонт на баня"? Спокойно, не е нужно да променяте всичко. Както виждате, достатъчно е да се спрете на един акцент и той е способен да преобрази цялото помещение. Ако имате нужда от помощ при избора или монтажа на новата си мивка, доверете се на доказан професионалист. Пуснете безплатна заявка в MaistorPlus, за да получите конкурентни оферти от регистрираните при нас експерти. Със съдействието на избрания от вас изпълнител промяната в банята ще се случи бързо и неусетно.


Тагове:

мивки

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
11 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
11 извършени проекта