Уникални забавни поставки за тоалетна хартия

Публикувано на 29/02/2016 от Светла Иванова | Последна редакция на 15/08/2016 | Видяно 20 925 пъти

Ако си падате по фантастични книги или филми със средновековна тематика, то тези държачи биха стопили рицарското ви сърце. Всеки един от миниатюрните елементи е рисуван ръчно, което го прави още по-ценен. Разбира се, идеята да поставите подобна поставка в банята не е съвсем удачна, ако останалата ви част от дома е решена в модерен или минималистичен стил.


Уникални забавни поставки за тоалетна хартия

Макар да са най-малките помещения, банята и тоалетната са изключително важни за цялостната атмосфера в един дом, тъй като там започва и завършва денят ви. Дори да не сте доволни от цялостните облик и визия, малките аксесоари могат да направят наистина забележителни промени! Ето защо днес ще ви представим няколко свежи идеи за поставката за тоалетна хартия, благодарение на които имате възможност да внесете доза настроение. Ако пък вече сте решили, че е време за основен ремонт, то най-добре заложете на качественото изпълнение с помощта на доказалите се професионалисти, регистрирани в MaistorPlus.


За най-малките членове на семейството

Зарадвайте вашите малки пакостници, добавяйки подобни оригинални елементи в банята. Тъй като много дечица се страхуват да ходят по тъмно в тоалетната, с тези свежи поставки за тоалетна хартия, те ще бъдат спокойни, че си имат приятелчета, които ги пазят.

Вижте още: 8 малки подобрения, които ще вдъхнат нов живот на вашата баня


За любителите на животни

Изглеждат страхотно, нали? Дори този малък аксесоар може да ви помогне да внесете арт стил в банята. Независимо дали ще се спрете на екзотичния жираф или на грациозната котка, едно е сигурно - никой гост няма да остане равнодушен към вашата креативност! Най-хубавата част е, че и двете поставки са изработени от чугун, което означава, че са достатъчно здрави за ежедневна употреба. От друга страна, височината им позволява да ги използвате и с голяма ролка хартия, например за бърсане на ръцете или за кухнята.

Вижте още: Най-впечатляващите тенденции за баня през 2016г.


С любов към винтидж стила

Неведнъж вече сме ви показвали, че винтидж стилът все по-упорито се опитва да се наложи във всяко помещение в дома ни. Тези малки фотоапарати, които ни връщат 30-40 години назад във времето, когато снимките изскачаха отпред, са изключително оригинален и свеж подарък за всеки любител на фотографията.


Елегантни поставки за една модерна баня

Сигурни сме, че познавате поне един човек, който си взима смартфона в тоалетната. Ето защо дизайнерите са измислили удобна поставка за хората, които все нямат време да прочетат новините. С нейна помощ се радвате на една наистина модерна баня, посрещаща актуалните технологични потребности. Разбира се, можете да се възползвате от равната подложка, поставяйки саксия с хубаво растение.

Убедихте ли се вече, че именно малките елементи създават големите промени? Ако все пак искате преди да се снабдите с оригинална поставка за тоалетна хартия, да освежите банята си, съветваме ви да се обърнете към опитните майстори, регистрирани в MaistorPlus. Достатъчно е да направите безплатна заявка и само след 24 часа вече ще имате конкурентни оферти с цени, между които да изберете най-добрия вариант за вас и вашия дом.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
М-Строй
Цялостен ремонт, София
44 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта