Преди и след: 5 впечатляващи преобразявания

Публикувано на 24/03/2017 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 24/03/2017 | Видяно 57 174 пъти

Рано или късно всяко нещо има нужда от замяна или подобряване. Помещенията в дома не са изключение от това правило. Независимо дали ще ремонтирате цялостната визия или ще направите само някои козметични промени, това ще ви донесе единствено положителни резултати. Това е така най-вече, защото в повечето случаи обновяването води до спестяване на време и пари в дългосрочен план. Превърнете дома си в едно невероятно място, освежавайки най-наложителните помещения. За тази цел са ви нужни идеи, подходящи съвети и малко вдъхновение. Разгледайте предложенията ни по-надолу, а за компетентно мнение и полезен съвет се обърнете към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus.


Отправяме се стремглаво нагоре

Малките затворени помещения страдат от недостиг на достатъчно светлина и простор. В този случай решението е крайно и ефективно. Тъмната обикновена стълба е превърната в очарователна и свежа заместителка. Тя придава на помещението стилен и уютен вид. Това усещане е допълнено и от променената визия на стената, която вече има индустриален вид. Дървените греди и тераската са хитро решение, което привлича вниманието и вместо да ограничава пространството, то по обратния начин му придава повече свобода. Заигравката с различните цветове на дървения материал е невероятна. Какъв по-добър начин да превърнем безличния вътрешен интериор в ефектен и стилен чрез козметични и смели решения.


Големи промени в банята

Мокрото помещение претърпява цялостен ремонт. Ограниченото помещение е перфектно оползотворено, благодарение на организационните решения. Спестено е място чрез поставянето на ваната в дъното, а шкафът е долепен за стената. Изключителната визия е благодарение на топлите тонове в съчетание с дървените материали. Естествената светлина е допускана директно в помещението, а в нейна помощ е окачено привличащо вниманието осветително тяло, точно над огледалото. Подобна промяна не само че ще промени цялостната визия на банята, но и ще я превърне в по-функционална и удобна.


Смели детайли и семпъл вид

Дървената ламперия не е много подходяща за мокрото помещение. Тя придава затвореност и неудобство на самата стая. Осветителните тела са недостатъчни, за да осигурят необходимата светлина. След трансформацията банята изглежда по съвсем различен начин. Хармоничното усещане и балансираност са благодарение на светлите плочки и белия таван. Мивката е запазила кръглата си форма, а непосредствено над нея се вижда и голямото огледало. Впечатление правят невероятните лампи, които придават артистичност и нестандартно индивидуално решение. Освежителната процедура вдъхновява към промяна, защото крайният резултат след нея е повече от осезаем.


Скосеният таван крие предизвикателни възможности

Използването на неправилните форми на стените крие голямо предизвикателство. Поставената мивка непосредствено пред прозореца е хитро решение, което позволява естествената светлина да навлиза директно в помещението. Макар да заема допълнително място, така разположена мивката дава възможност да се използва мястото под нея като преграден шкаф. Тъмните малки плочици са заменени от бяла боя, която придава напълно ново излъчване. Топлите тонове и елегантният вид превръщат малките промени в големи резултати. Това е пример как само с няколко хитрини, помещението може да бъде освежено и подобрено. А вие лесно ще замените остарялото излъчване със съвременен и модерен стил.


По-светла и красива визия

Банята е едно от най-важните помещения в дома и като такова не бива да бъде пренебрегвано. Козметичните промени са важни, а понякога и неизбежни. В примера е представена една невероятна реконструкция, която превръща мокрото помещение в стилно и красиво кътче. Разликата е видима, а спечеленият комфорт - очевиден. Тъмните тонове са заменени от бял цвят, който придава свеж вид и простор. Плотът е заменен с единична мивка, което спестява пространство и дава възможст да бъде поставена и тоалетна чиния. Свежите и артистични елементи балансират семплата визия и оставят приятно усещане. Цветните акценти са малко на брой, но точно подбрани.

А вие готови ли сте за промяна? Възползвайте се от специалистите, които ще ви помогнат да ремонтирате всяко едно помещение. Само трябва да заявите проект напълно безплатно и ще получите оферти в следващите 24 часа.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
80 извършени проекта
Boqn
Покривни услуги, Самоков
8 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
29 извършени проекта