Тайните на цветовете, тълкувани от Лерос!

Публикувано на 22/08/2016 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 5 012 пъти

Цветът с изключително противоречива символика, цветът, който в сънищата ни крие неосъществени желания и готовност за действие, а в ежедневието символизира интимност, огън, страст, ревност, любов, огън, гняв… Най-популярният цвят латекс за трапезарии, който стимулира апетита, но невинаги е най-желаната цел у дома, ако не искате вашите гости да се проточат. Има богата гама от латекси в разнообразие от цветове, като тези на испанския производител Titan, който предлага нюанси от нежно розово до тъмно, наситено червено. Красив и динамичен, този цвят приковава вниманието и дали ви харесва или не, той винаги предизвиква усещане за силна емоция. Облечени в червено, вие винаги ще събуждате интереса към вас, защото този цвят сам говори колко страстна и силна натура сте.


Тайните на цветовете, тълкувани от Лерос!

Цветовете са мощна енергия, която може да промени живота ви! А как да разберете кои са вашите любими цветове, как да ги изберете и какви тайни носят те - въпроси, на които ние от Лерос ще ви отговорим в тази статия, позовавайки се на дългогодишния си опит в търговията с висококачествени латекси.

Ето и тълкуванията на някои от най-използваните цветове латекс:


Син цвят - любимият избор на мъжете

Най-честият любим цвят сред мъжете, успокояващ, създаващ комфорт. Той е предпочитан латекс за спални, заради хармоничните си вибрации. Синьото е цветът на небето и водата, затова първата асоциация е чистота. Изключително подходящ за онези от вас, занимаващи се с духовни практики. Той е и цветът на правосъдието и символизира доверие, лоялност и надеждност. Дългогодишният опит на консултантите от магазин Лерос доказва, че този цвят е предпочитан в тонирането на латекси.


Жълт цвят - носителят на равновесието

Най-слънчевият, най-щастливият цвят, цветът на социалните и оптимистични хора. Той е най-видимият и ярък нюанс, който се възприема пръв след червения от човешките очи. Цвят, който внася равновесие в чувствата и мислите и предразполага към общуване, като създава ведро настроение. Облечени в жълти дрехи, ще се чувствате изключително уравновесени и балансирани. В дома той се съчетава с почти всички останали тонове. Използвайте жълт латекс в помещения, където искате да се съсредоточите и работите активно. В комбинация с бяло, пространството ще изглежда много по-светло, визуално ще го разшири и ще ви зареди с положителна енергия.


Зеленото - цветът на природата

Най-популярното зелено е дълбоко изумруденото, което внушава жизнерадост и е един от най-любимите цветове на хората, които държат на традициите и природата. В интериорните решение най-използваният цвят латекс от тази цветова гама е мекото зелено, заглушено със сиво. Това е цветът, с който много лесно ще постигнете релаксираща обстановка, а ако зеленото е ярко, то е перфектно за кухни или места, които са близки до тези за хранене.

Когато избирате цветове латекси, не е необходимо да сте професионален декоратор, за да изберете най-доброто за себе си. Огледайте дома си, много често любимият ви цвят се явява като неразделна част от интериора и безмълвно определя поведението ви, криейки мощни и тайни послания.

За консултации и по-лесен избор на желания цвят латекс за вашия дом, ние можем да създаден за вас реална визуализация, като за целта ни донесете снимка на помещението ви.

Източник: статията е подготвена от Лерос.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта