Ново: Мигновена връзка по телефон между клиенти и изпълнители

Публикувано на 02/04/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 3 507 пъти

В началото на годината започнахме с преглед на събитията през изминалата 2014г. Споделихме с вас, че продължаваме работа по платформата и успешната комуникация между клиенти и изпълнители-улесняване, подобряване, надграждане. Всеки месец целим да допринесем с нещо ново и полезно за вас! Именно на това ще наблегнем в случая и сме сигурни, че ще останете доволни от въведените опции, както за клиентите, пускащи заявка, така и за изпълнителите, предлагащи професионалните си услуги!


НОВА услуга за клиенти: директно обаждане от 3-ма изпълнители

Много от вас споделиха, че нямат винаги възможност да са пред компютъра или страшно бързат и имат нужда специалист да се свърже с тях на момента. Именно поради това се вслушахме във вашата обратна връзка и добавихме нов начин на връзка с професионалистите. За всички тези, които желаят по-бърза и директна комуникация с изпълнителите, които са заинтересовани от заявката ви, вече имате възможността да изберете нова опция: "Искам да ми се обадят до 3ма изпълнителя по телефон". Още когато пускате заявката си, можете да изберете новия вид на комуникация и да очаквате трима професионалисти да ви потърсят директно по телефона и с това да ускорите началото на проекта ви.

Какво печелите:

  • Улеснявате си максимално връзката с изпълнителите-пускате заявка и вече очаквате обаждане, не е необходимо да разменяте ръчно телефона си;
  • Устната комуникация е много по-подробна и ясна, можете да обясните в детайли от какво имате нужда в рамките на няколко минути;
  • АКО не успеете да се договорите с никой от 3-мата изпълнители, влизате в профила си и можете да видите останалите кандидатури и вече сами да прецените с кои специалисти желаете да размените телефони;
  • Запазвате си правото да сравните няколко оферти;
  • Продължавате да имате възможността да разгледате профилите на професионалистите и оставените за тях оценки;
  • След извършване на ремонтната дейност е отново препоръчително да оставите своята обратна връзка за изпълнението й.

---> Пуснете заявка оттук


НОВА услуга за изпълнители: пръв бъди и телефона на клиента вземи!

Получавате заявка от клиент и можете директно да вземете номера му и да му се обадите? Да! Не е първоаприлска шега!

За всички тези, които желаят бързо и лесно да комуникират с клиентите по телефона, сега вече ще имате тази възможност. Клиентите ще могат да изберат опцията "Искам да ми се обадят до 3ма изпълнители по телефон". Съответно първите трима, които изберат опцията "Вземи телефон" от профила си в MaistorPlus, автоматично ще могат да се свържат с клиента. Бъдете активни, реагирайте пъргаво, представете професионално и коректно себе си, фирмата си и бизнеса си и спечелете повече заявки и положителни оценки!

Какво печелите:

  • Директна връзка с клиентите, получавате заявка, обаждате се по телефона и вече се уговаряте за работа!
  • Не е необходимо дори първо да кандидатствате;
  • Няма нужда да изчаквате клиента да ви отговори на обичайната кандидатура;
  • Клиентът има възможността да разгледа профила ви и да се запознае с представянето ви и оставените за вас оценки;
  • Ако не сте успели да сте един от първите трима, запазвате правото си да кандидатствате по заявката по обичайния начин със своето предложение и оферта към клиента.

Очаквайте все повече подобрения и нови услуги и не спирайте да давате вашата обратна връзка, защото така си помагаме взаимно! Можете да се свържете с нас по вече познатите начини. Очакваме ви!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
ЕТ "Венетон"
Електроуслуги, София
134 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта