Доведи приятел в MaistorPlus и спечели!

Публикувано на 09/06/2014 от Стоян Иринков | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 1 998 пъти

MaistorPlus дава възможност на всеки професионалист да спечели преференциални условия за участие в платформата, като покани своите колеги в нея!

Условия на промоцията:

Всеки потребител на MaistorPlus.com може да намали следващата си абонаментна такса или да получи безплатен бонус месец към текущия си период!

КAK?

Покани твой колега в MaistorPlus и му осигури 20% отстъпка за ползване на нашите услуги! За да получи отстъпката, е необходимо твоят колега да изпрати e-mail на office@maistorplus.com със съдържание: „Поканен от Твоето потребителско име в сайта“

След потвърждение от нас за полученото съобщение, намалението от редовната абонаментна такса ще бъде активно в рамките на промоцията! За всеки твой колега, активирал профила си с 20% отстъпка, ще получиш бонус от нас:

  • Намаление от абонаментната ти такса в размер на заплатената от него такава!*
  • Или един безплатен месец към текущия ти период!

ПРИМЕР:

Професионалист, регистриран с потребителско име MaistorGeorgi, кани свой колега в платформата. Колегата му прави своята регистрация в сайта с потребителско име ConstructionOOD и изпраща е-mail със съдържание "Поканен от MaistorGeorgi" на office@maistorplus.com.

След получаване на съобщението, ConstructionOOD може да активира своя профил с 20% намаление от редовната абонаментна такса.

Например, ConstructionOOD активира План Про за 12 месеца на цена от 191,95 лв. (без ДДС),  вместо за 239,94 лв. (без ДДС). Пълният размер на заплатената от ConstructionOOD такса се дава като бъдеща отстъпка за поканилия го MaistorGeorgi. Така МaistorGeorgi също може да активира своя План Про за още 12 месеца на изключителната цена от 239,94-191,95 = 47,95 лв. (без ДДС)!

МaistorGeorgi и ConstructionOOD са доволни от получените преференциални условия и използват възможността да дадат 20% отстъпка и на останалите свои колеги, като ги поканят в MaistorPlus.com!

За допълнителна информация: 0879 590 810


*Когато стойността на натрупаната отстъпка е по-голяма от стойността на активационния план, разликата между двете суми няма да бъде връщана обратно под формата на пари на потребителя и остатъчната стойност на отстъпката ще бъде анулирана.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта