Скоростно измазване на външна стена в с. Долни Богров

Публикувано на 29/04/2014 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 15 430 пъти

Когато става дума за спешен ремонт, повечето клиенти изпитват опасения да не зазвучи на висок глас поговорката “Бързата работа - срам за майстора”. Когато, обаче, работата е свършена бързо и качествено, няма как клиентът да не остане доволен.

Нека ви разкажем за случая на Огнян Д., който потърси майстори за спешно измазване на външна стена през нашия сайт.


Стъпка 1: Заявяване на ремонт

На 11-ти април Огнян НАПРАВИ ЗАЯВКА в сайта. Той описа подробно и ясно от какво има нужда и прикачи снимка, за да бъде по-лесно на специалистите да му предложат конкретна оферта, цена и време за изпълнение. Задачата към майсторите включваше укрепване на външна стена в с. Долни Богров с размери 140 см / 180 см, запълване на дупки от разрушени тухли и груба мазилка.

Вижте заявката


Стъпка 2: Разменяне на телефони

Още на следващия ден Огнян РАЗМЕНИ ТЕЛЕФОНИ с двама кандидатствали майстори, след като беше разгледал техните профили с предишни проекти и оставени оценки за работата им. Единият от тях предложи по-ниска цена и по-дълго време за изпълнение. Другият взимаше по-скъпо, но можеше да свърши работата за един ден. Предварителен оглед не беше нужен, тъй като снимковият материал в случая се оказа достатъчен. 


Стъпка 3: Наемане на майстор

Огнян се спря на по-скъпото предложение, тъй като държеше работата да бъде извършена по-бързо. Неговият окончателен избор беше строителната фирма Yatrusgroup и той избра бутона НАЕМИ МАЙСТОРYatrusgroupпредлагат услугите си в 10 строително-ремонтни категории и те изпратиха най-добрите си специалисти за зидане и мазилки в с. Долни Богров. 


Стъпка 4: Оставяне на оценка

Още на 14-ти април Yatrusgroup приключиха със задачата, поставена им от Огнян, и ОЦЕНКАТАза свършената работа също не закъсня:

„Реагираха много бързо и изпълниха поръчката в кратък срок, спазвайки всички мои изисквания“.

И накрая...?

Доволен клиент, положително оценена фирма, добре свършена работа в срок - и всичко това за 3 дни - от пускането на заявката до оставянето на обратна връзка! Направете заявка и сами се убедете в бързината и качествената работа на майсторите и фирмите в MaistorPlus!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Пламен Цанов
Боядисване и декорация, София
50 извършени проекта