Частичен ремонт на две стаи в София

Публикувано на 04/04/2014 от Адриана | Последна редакция на 04/09/2016 | Видяно 8 525 пъти

Снимка: Валери

Как да намерим майстор, който да работи качествено, бързо и на приемлива цена? На този въпрос потърси отговор И. Ангелова, на която й предстоеше частичен ремонт на две стаи в апартамента й в софийския квартал Люлин. От своя позната беше чула за нов сайт, който предлага достъп до услугите на специализирани фирми и майстори в цялата страна. И реши да опита.

Една история за намирането на добър Майстор по действителен случай

Първото, което Иванка направи, беше да въведе подробно описание на ремонтната дейност, която й предстои – “изнасяне на мебелите от стаите, поставяне на висококачествен материал за шумоизолация, шпакловане и боядисване на стените с латекс и няколко довършителни дейности”. Взаявката си Иванка поиска да получи конкретни оферти, включващи цена за труд и материали. Тя не пропусна да уточни и дните, в които предпочита да посрещне майсторите в дома си.

В рамките на няколко часа Иванка вече беше получила и първите съобщения от кандидат-майстори за нейния ремонт. След като разгледа подробно публичните им профили и оставените оценки за работата им от предишни клиенти, Иванка избра да размени контактите си през сайта с трима от тях и да ги покани на оглед.

Окончателният й избор се спря на Валери – ръководител на бригада в сферата на сухото строителство, който предложи безплатна консултация на място, взе точни размери и намери най-подходящото решение за изпълнението на дейността. Офертата му включваше цена за труд и материали и отговаряше на очакванията на клиента.

И. Ангелова е сред клиентите на MaistorPlus, които останаха силно впечатлени както от бързината, с която успяват да се справят с ремонта в дома си, така и от доброто качество на услугата. Затова тя не се поколеба да остави оценка за работата на наетия от нея майстор в публичния му профил в MaistorPlus.

“Много съм доволна от избрания майстор. Той прояви изключително коректно отношение и добронамереност при изпълнение на всички договорени дейности. Работата беше извършена с голяма прецизност, без никакви грешки или поражения върху съществуващия интериор. Беше проявена висока дисциплина, работеше се по набелязания график и се спази уговорения срок без нито един ден забава. Извършиха се и доста допълнителни довършителни дейности без да е имало предврителна уговорка. С удоволствие препоръчвам майстора като квалифициран, коректен и съвестен майстор. И. Ангелова”

Ключовият момент, на който залага нашата платформа, за да гарантира качеството на извършваните услуги е именносистемата за оценяване. След изпълнение на възложената работа, клиентите оставят положителен или отрицателен коментар относно представянето на наетия от тях майстор. Така клиентите пряко повлияват върху репутацията на майсторите в сайта.

Ако ви предстои ремонт, но не знаете на кого да се доверите, заявете ремонт в MaistorPlus и се уверете сами, че платформата ще ви спести ценно време и средства.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта