Успешно отстраняване на сериозен теч в банята

Публикувано на 26/03/2014 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 11 104 пъти

В рубриката „Клиентите говорят“ целим да ви запознаем с вече завършени заявки - как се случва целият процес, комуникацията между клиентите и фирмите/майсторите, обратна връзка от клиентите, тяхното мнение и препоръки.

Стъпка 1: Заявяване на ремонт

В този брой ще се спрем на наскоро извършена заявка, пусната от г-н Спас Чолаков за Отстраняване на течове в банята:

„Здравейте,

 в банята ни има течове и на четирите стени. Явно ВиК не е направено, както трябва и в момента не можем да си завършим ремонтите по другите стаи и коридора, заради течовете.

Предполагаме, течовете са от правата вода. Трябва ни някой майстор, който да може да ги открие и да ги отстрани.“

Фирми и майстори в Категорията ВиК кандидатстват: Заявката е пусната сутринта, а до 16:00 часа следобед на същия ден, г-н Чолаков вече има 3-ма кандидатствали майстора с предложения за безплатен оглед и създаване на оферти към него. В този случай той би могъл да отговори на съобщенията и да зададе въпроси, да даде повече подробности около неговите желания и/или да премине към втората стъпка…

Стъпка 2: Разменяне на телефони

Г-н Чолаков решава да избере зеленото бутонче, на което пише РАЗМЕНИ ТЕЛЕФОНИ и по този начин да получи телефоните на кандидатствалите майстори, за които е решил, че иска да се чуят за повече подробности, както и самите те да получат неговия телефонен номер. След проведени разговори, огледи и уговорки, сравняване на различните подадени оферти, нашият клиент е вече убеден и сигурен кого иска да наеме и преминава към следващата стъпка... 


Стъпка 3: Наемане на майстор

Спечелен от един от кандидатствалите професионалисти, г-н Чолаков решава да натисне зеленото бутонче, на което пише НАЕМИ МАЙСТОР и с това да се спре окончателно на него – майстор Стефан Папаризов, който е ръководител на бригада, боядисване и декорация, специалист във ВиК услугите от Пловдив. До две седмици ремонтните дейности са приключили и идва време за последната стъпка от страна на нашия клиент... 

Стъпка 4: Оставяне на оценка

Очарован от професионализма и личното отношение на майстор Папаризов, г-н Чолаков оставя една от най-подробните и впечатляващи обратни връзки! Сами се убедете:

„Стефан е изключително коректен и трудолюбив майстор. Повикахме го вкъщи относно един ремонт с банята ВиК. Имахме течове и не знаехме къде точно е течът. И четирите стени бяха подгизнали вече с литри вода вътре. Стефан дойде с бригада и се захвана с ремонта. Ммного бързо успя да открие къде е проблемът и да го отстрани. Всеки ден идваха и работеха момчетата много съвестно. Изскочиха и няколко други дребни неща, с които той услужливо ни помогна. Даваше ни постоянно обяснения кое как трябва да стане и препоръки относно други ремонти, които ни предстоят. Цената, която ни даде за ремонта, беше доста добра и според нас коректна в сравнение с други оферти, които получихме и ни искаха двойно. С удоволствие бих го препоръчал и на други хора, защото ние останахме доволни от неговата работа без забележка.”

Резултат

В този случай не разполагаме със снимки от конкретно извършената услуга, тъй като плочките в банята вече са поставени, но сърдечно благодарим на г-н Чолаков за подробната информация, както и искаме да поздравим майстор Стефан Папаризов за професионализма му и да му пожелаем още безброй заявки и усмихнати клиенти!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Павел
Боядисване и декорация, София
95 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта