В търсене на майстор за ВиК услуги в София

Публикувано на 20/01/2014 от Адриана | Последна редакция на 31/12/2019 | Видяно 7 325 пъти

Една заявка за ВиК ремонт в София, при която преместването на мивката значително подобрява визията и удобството при ползване на банята.

Историята

Вельо се премества в ново жилище в района на площад Славейков. Стаите са уютни, има голям балкон и наскоро освежена кухня, а и локацията е в “сърцето” на София. Еуфорията му, обаче, е преследвана и от мисълта, че “ако мивката беше монтирана на другата стена, може би банята щеше да бъде по-просторна”.

В съвременните жилища най-малка квадратура се отделя на банята. Ето защо в такива случаи е важно още на етап проектиране мивката, тоалентната чиния и душа да са поставени в един ред. Вельо знае това. Знае също, че ще му бъде необходим специалист в сферата на ВиК услугите, който да събрази преместването на мивката с канализацията и наклона на тръбите.

Който търси, намира

Започва да търси препоръчан майстор, който да работи бързо, качествено и да не взима скъпо. В интернет открива различни мнения във форуми и сайтове и така ппопада на списък с майстори и фирми за ВиК услуги в София на сайта на MaistorPlus. Още същата вечер Вельо пуска заявка за преместване на мивка с бюджет около 25 лева. На следващия ден до обяд кандидатите са вече 8, а офертите варират между 25 и 50 лева за труд и материали.

Наети и оценени са специализираната строителна фирма Ледница ЕООД, за които това е и първата положителна оценка в сайта:

“Лесен за комуникация, идва навреме, перфектно и качествено изпълнение. Препоръчвам!”

Заключение

Ако спешно се нуждаете от специалист в сферата на ВиК услугите, не се колебайте да публикувате заявкавMaistorplus.com или да поканите на работа препоръчан майстор или специализирана фирма за ВиК услуги.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
37 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
26 извършени проекта