Намери изпълнители за Каменоделски услуги - София град

MaistorPlus ви свързва с майстори, умеещи да работят с различни видове облицовки, каменоделци, служещи си с лекота с всякакви облицовъчни камъни. Всичко, касаещо каменоделство, от проект, през изработване, до финално фугиране, ще откриете тук. Изделията от изящния занаят каменоделство внасят красота в дома ви, доближават ви до природата. Украсете стените и камината с облицовки от естествен камък, декоративни камъни, фасадни камъни. Направете градински пътеки с каменни плочи. Внесете естетика с произведения на изкуството и скулптури, изработени от майстори каменоделци, притежаващи сръчност и показващи отношение към всеки детайл. Заявете проект за каменоделски услуги! 1. Как да изберем майстори каменделци сред всички предложения? Каменоделство е занаят, който се владее от различни каменоделци, майстори в каменоделските услуги. Как да познаете кой е достатъчно добър, за да му позволите да декорира вашия дом? - Широка гама дейности. Професионалистът умее да създава качествен финален продукт от богата гама материали-естествен камък, декоративни камъни, облицовъчни камъни, фасадни камъни. - Отношение към изкуството. Дали ще се изработват скулптури или каменни плочи, и двата случая говорим за произведения на изкуството. Необходим е афинитет към него, сръчност, внимание към отделния детайл. - Прецизност в работата. Каменоделци, които са майстори в изработването на разни видове облицовки, са такива заради прецизността в дейността си. След последните щрихи, финото фугиране, оставате доволни от завършената картина. 2. Каменоделски услуги или какво включва майсторският занаят каменоделство? - Различни видове облицовки за стени, камини от естествен камък и декоративни камъни. - Декорации за дома и градината с всякакви облицовъчни камъни и фасадни камъни. - Изготвяне на каменни плочи, скулптури и произведения на изкуството от каменоделци, притежаващи сръчност и вникване в най-малкия детайл. - Фугиране на изградени каменни плочи, стени, облицовки. 3. Как ви е полезен MaistorPlus в откриването на каменоделски услуги? - Бързо, лесно и безплатно заявявате каменоделски услуги чрез формата в сайта. - Получавате атрактивни оферти от специалисти, обработващи с лекота естествен камък, декоративни камъни, облицовъчни камъни, фасадни камъни, за да получите перфектни вътрешни и външни стени в дома си. - Сами избирате кого да наемете, след като се запознаете с препоръки, оценки от предишни клиенти. - Вие решавате как да се свържат с вас-чрез телефонна или онлайн връзка. - Споделяте вашата оценка след предложените ви каменоделски услуги. Потърсете безплатно в MaistorPlus специалист, предлагащ каменоделски услуги. В отговор ще получите конкурентни ценови оферти в рамките на денонощие. Спестявате време, средства, имате финалната дума кого да наемете. Разменяте контакти с когото решите, по начин, който сте избрали. След предоставените ви услуги, оставяте своя отзив в сайта.

Потърсете специалист по каменоделство, безплатно и без обвързване!

Заяви проект

Каменоделци. Локация: София град

 • Калчев - Ръководител на бригада , член от 23 Oct 2014

  100% репутация

  Здравейте и добре дошли на страницата ми и моята бригада в MaistorPlus. На ваше разположение сме за качествено извършване на\вьтрешни\ проекти с плочки, гипс\боядисване\  електротехника и т.н.

  Каменоделски услуги София
 • Стобис 2000 - Специализирана фирма , член от 15 Sep 2014

  97% репутация

  Фирма СТОБИС извършва всички видове строително-ремонтни работи: зидарии, мазилки, инсталации, боядисване, подови и стенни облицовки – теракот, фаянс, гранитогрес. Фирмата изпълнява строителство и реконструкции на еднофамилни къщи.

  Каменоделски услуги София
 • Дървени къщи,стълби - Ръководител на бригада , член от 15 Nov 2015

  100% репутация

  Дървени конструкции, проектиране, изработка , монтаж . Изграждане на дървени къщи, надстройки, пристройки . Навеси , перголи , дъсчени обшивки и настилки , Стълби - на дървена конструкция и "обличане" на бетонна или метална стълба с дърво , мрамор , гранит . Ламперии , декинг , подове . Слепени греди , плотове , импрегнация на дървесина . Огради , парапети. Предаване на къщи до " ключ " - ВиК , ел.инсталации, облицовки , настилки , изолации ....

  Каменоделски услуги София
 • юнангруп - Специализирана фирма , член от 11 Oct 2012

  93% репутация

  "Юнан груп” е директен вносител на естествен камък, разполага със собствена материална база, напълно оборудван цех, в който се обработва естествения камък и складова база.

  Каменоделски услуги София
 • lubo - Специализирана фирма , член от 14 May 2016

  93% репутация

  Фирмата ни е специализирана широкоспектърно с цел задоволяване на всички нужди на клиента и такива които биха се появили в последствие.В този ред на мисли сме подбрали и обучили квалифициран персонал който да одговаря на необходимите стандарти и новости които обновяват пазара.Работим от 9-22часа.

  Каменоделски услуги София
 • gabriela - Ръководител на бригада , член от 20 Apr 2015

  70% репутация

  Качеството на работа е от голямо значение за нас. Ние работим бързо, по жлание на клиента и следим всяка една стъпка на работа да се спазва. Държим на качеството на работа и удовлетворението на клиента. Ако искате да направете качествен ремонт, не се колебайте да се свържете с нас!

  Каменоделски услуги София
 • Bx Ltd. - Специализирана фирма , член от 02 Jan 2016

 • sasho - Майстор на свободна практика , член от 26 Jun 2016

  70% репутация

  здравейте аз съм майстор от София, не съм най-добрия, но давам всичко от себе си.

  Каменоделски услуги София
 • Angel T Company - Специализирана фирма , член от 07 Apr 2015

  93% репутация

  От какво се нуждаете? Ние можем да Ви помогнем в цялостното монтиране на всички видове камък, като: мрамор, гранит, гранитогрес, варовик и други, както и монтаж на теракота, фаянс, цели фаши бани с италиански дизайн и всичко от камък.

  Каменоделски услуги София
 • калоян - Майстор на свободна практика , член от 10 Apr 2016

  93% репутация

  занимавам се сьс строителен алпинизьм от 2004 година имам сертификат за работа от псс.-извьршваме всякаква висо4инна работа .,-топло изолации ,хидро изолации, монтажи,боядисване,ремонт на покриви,и др.

  Каменоделски услуги София