Намери изпълнители за Каменоделски услуги - София град

MaistorPlus ви свързва с майстори, умеещи да работят с различни видове облицовки, каменоделци, служещи си с лекота с всякакви облицовъчни камъни. Всичко, касаещо каменоделство, от проект, през изработване, до финално фугиране, ще откриете тук. Изделията от изящния занаят каменоделство внасят красота в дома ви, доближават ви до природата. Украсете стените и камината с облицовки от естествен камък, декоративни камъни, фасадни камъни. Направете градински пътеки с каменни плочи. Внесете естетика с произведения на изкуството и скулптури, изработени от майстори каменоделци, притежаващи сръчност и показващи отношение към всеки детайл. Заявете проект за каменоделски услуги! 1. Как да изберем майстори каменделци сред всички предложения? Каменоделство е занаят, който се владее от различни каменоделци, майстори в каменоделските услуги. Как да познаете кой е достатъчно добър, за да му позволите да декорира вашия дом? - Широка гама дейности. Професионалистът умее да създава качествен финален продукт от богата гама материали-естествен камък, декоративни камъни, облицовъчни камъни, фасадни камъни. - Отношение към изкуството. Дали ще се изработват скулптури или каменни плочи, и двата случая говорим за произведения на изкуството. Необходим е афинитет към него, сръчност, внимание към отделния детайл. - Прецизност в работата. Каменоделци, които са майстори в изработването на разни видове облицовки, са такива заради прецизността в дейността си. След последните щрихи, финото фугиране, оставате доволни от завършената картина. 2. Каменоделски услуги или какво включва майсторският занаят каменоделство? - Различни видове облицовки за стени, камини от естествен камък и декоративни камъни. - Декорации за дома и градината с всякакви облицовъчни камъни и фасадни камъни. - Изготвяне на каменни плочи, скулптури и произведения на изкуството от каменоделци, притежаващи сръчност и вникване в най-малкия детайл. - Фугиране на изградени каменни плочи, стени, облицовки. 3. Как ви е полезен MaistorPlus в откриването на каменоделски услуги? - Бързо, лесно и безплатно заявявате каменоделски услуги чрез формата в сайта. - Получавате атрактивни оферти от специалисти, обработващи с лекота естествен камък, декоративни камъни, облицовъчни камъни, фасадни камъни, за да получите перфектни вътрешни и външни стени в дома си. - Сами избирате кого да наемете, след като се запознаете с препоръки, оценки от предишни клиенти. - Вие решавате как да се свържат с вас-чрез телефонна или онлайн връзка. - Споделяте вашата оценка след предложените ви каменоделски услуги. Потърсете безплатно в MaistorPlus специалист, предлагащ каменоделски услуги. В отговор ще получите конкурентни ценови оферти в рамките на денонощие. Спестявате време, средства, имате финалната дума кого да наемете. Разменяте контакти с когото решите, по начин, който сте избрали. След предоставените ви услуги, оставяте своя отзив в сайта.

Потърсете специалист по каменоделство, безплатно и без обвързване!

Заяви проект

Каменоделци. Локация: София град

 • Калчев - Ръководител на бригада , член от 23 Oct 2014

  100% репутация

  Здравейте и добре дошли на страницата ми и моята бригада в MaistorPlus. На ваше разположение сме за качествено извършване на\вьтрешни\ проекти с плочки, гипс\боядисване\  електротехника и т.н.

  Каменоделски услуги София
 • Стобис 2000 - Специализирана фирма , член от 15 Sep 2014

  97% репутация

  Фирма СТОБИС извършва всички видове строително-ремонтни работи: зидарии, мазилки, инсталации, боядисване, подови и стенни облицовки – теракот, фаянс, гранитогрес. Фирмата изпълнява строителство и реконструкции на еднофамилни къщи.

  Каменоделски услуги София
 • Дървени къщи,стълби - Ръководител на бригада , член от 15 Nov 2015

  100% репутация

  Дървени конструкции, проектиране, изработка , монтаж . Изграждане на дървени къщи, надстройки, пристройки . Навеси , перголи , дъсчени обшивки и настилки , Стълби - на дървена конструкция и "обличане" на бетонна или метална стълба с дърво , мрамор , гранит . Ламперии , декинг , подове . Слепени греди , плотове , импрегнация на дървесина . Огради , парапети. Предаване на къщи до " ключ " - ВиК , ел.инсталации, облицовки , настилки , изолации ....

  Каменоделски услуги София
 • юнангруп - Специализирана фирма , член от 11 Oct 2012

  93% репутация

  "Юнан груп” е директен вносител на естествен камък, разполага със собствена материална база, напълно оборудван цех, в който се обработва естествения камък и складова база.

  Каменоделски услуги София
 • Петров - Ръководител на бригада , член от 28 Nov 2014

  93% репутация

  Ремонт на покриви всичко за ремонта на вашия Покрив
  Изграждане на нови покриви, дървени конструкции,
  Хидроизолация на покриви
  Метални конструкции индивидуални оферти цени,
  Преустройства на Тавански помещения, Капандури,
  Табакери, Усвояване на тераси, навеси и гаражи.
  Ремонт покрив с метални керемиди,полимерни керемиди
  Тенекеджийство.

  Каменоделски услуги София
 • lubo - Специализирана фирма , член от 14 May 2016

  93% репутация

  Фирмата ни е специализирана широкоспектърно с цел задоволяване на всички нужди на клиента и такива които биха се появили в последствие.В този ред на мисли сме подбрали и обучили квалифициран персонал който да одговаря на необходимите стандарти и новости които обновяват пазара.Работим от 9-22часа.

  Каменоделски услуги София
 • gabriela - Ръководител на бригада , член от 20 Apr 2015

  70% репутация

  Качеството на работа е от голямо значение за нас. Ние работим бързо, по жлание на клиента и следим всяка една стъпка на работа да се спазва. Държим на качеството на работа и удовлетворението на клиента. Ако искате да направете качествен ремонт, не се колебайте да се свържете с нас!

  Каменоделски услуги София
 • Bx Ltd. - Специализирана фирма , член от 02 Jan 2016

 • sasho - Майстор на свободна практика , член от 26 Jun 2016

  70% репутация

  здравейте аз съм майстор от София, не съм най-добрия, но давам всичко от себе си.

  Каменоделски услуги София
 • Angel T Company - Специализирана фирма , член от 07 Apr 2015

  93% репутация

  От какво се нуждаете? Ние можем да Ви помогнем в цялостното монтиране на всички видове камък, като: мрамор, гранит, гранитогрес, варовик и други, както и монтаж на теракота, фаянс, цели фаши бани с италиански дизайн и всичко от камък.

  Каменоделски услуги София