Намери изпълнители за Дърводелски услуги - София град

Заяви проект

Дърводелци. Локация: София град

 • Ваклин Чолаков - Специализирана фирма , член от 21 Jul 2015

  100% репутация

  Изпълняваме комплексни ремонти на апартаменти от 2000 г. Имаме подготвен персонал, транспорт и механизация. Работим на добри цени и спазваме срокове. Гаранционен срок на всички строителни работи е от 3 до 5 години. 

  Дърводелски услуги София
 • митко койнов - Майстор на свободна практика , член от 06 Apr 2016

  95% репутация

  Проектиране, изработка и монтаж на конструкции от дърво за офис дом и градина. Сглобяване на новозакупени мебели и обновяване на стари. Умения и опит в махане и лепене на тапети, боядисване с латекс, работа с дърво и обработка с грунд, лак и боя.

  Дърводелски услуги София
 • Орви студио - Специализирана фирма , член от 08 Jan 2013

  95% репутация

  От1999г.проектираме,консултираме,реализираме,произвеждаме и внасяме мебели.Търсите ли оригиналност и стил за Вашия офис,магазин,хотел.Желаете ли Вашата кухня,трапезария,дневна,спалня и детска стая да са функционални и естетични-потърсете ни.

  Дърводелски услуги София
 • StoyanBuilder - Майстор на свободна практика , член от 29 Jan 2013

  90% репутация

  Здравейте,

  От 17 години се занимавам с изграждане и ремонт на покриви. Най-голямо значение за мен е качествено свършената работа и доволните клиенти.

  Дърводелски услуги София
 • RUMEBEL - Специализирана фирма , член от 20 May 2014

  86% репутация

  РУ МЕБЕЛ

  Фирмата ни РУ МЕБЕЛ съществува от 1991г на пазара. Отличаваме се с гъвкавост в изпълнението на желаните мебели и аксесоари от дърво като се стреми да внесе уют, красота и комфорт в дома, офиса и обществените заведения. 

  Работим най-вече по проекти на възложителя и по желание развиваме идеите и вижданията на клиента. Можем да изпълним и харесани мебели по снимка. Изпълнението на мебелите и аксесоарите е осъществимо от всички материали намиращи се на пазара.

  Дърводелски услуги София
 • РАЗВИГОР-БМ ЕООД - Специализирана фирма , член от 07 Mar 2016

 • Ивайло Иванов - Майстор на свободна практика , член от 22 Sep 2013

  100% репутация

  Здравейте, казвам се Ивайло и се занимавам с изработването на корпусна мебел по индивидуален проект. 

  Дърводелски услуги София
 • Трифон - Майстор на свободна практика , член от 20 Oct 2013

  100% репутация

  Проектиране, изработване и монтаж на дървена стъклопакетна дограма, мебели от дървесни плочи и масив, интериор от дърво. За дома, градината или Вашата вила. Сглобяване на новозакупени мебели. Монтаж на врати и дограми. Изработка на сауни.

  Дърводелски услуги София
 • Кими-1 ЕООД - Специализирана фирма , член от 19 Jun 2012

  100% репутация

  КИМИ-1 ЕООД е дървообработващо и мебелно дружество, чиято мисия е: "Да пести зеления природен ресурс чрез оптималното му преработване"

  Дърводелски услуги София
 • Акуратният Майстор - Майстор на свободна практика , член от 14 Apr 2016

  100% репутация

  Здравейте, занимавам се с частични или цялостни ремонти на всички видове покриви.Друго значително перо в дейността ми е изграждането на дървени и метални конструкции- навеси на тераси,барбекюта,зимни градини и други.Разполагам с всички необходими професионални инструменти за горепосочените дейности.Най-добрата ми реклама винаги са били доволните ми клиенти.Оглед, обсъждане на вашата идея и изготвяне на подробна оферта за град София са безплатни.

  Дърводелски услуги София