Намери изпълнители за Дърводелски услуги - София град

Оставете тези интериорни проекти в ръцете на квалифициран дърводелец, който да изработи за вас различни дървени конструкции или да ви съдейства със сглобяването на мебели от дърво! Доверете се на препоръчан специалист, като разгледате офертите на водещи изпълнители в бранша! Свържете се със сръчен и прецизен дърводелец, чиято оферта съвпада с вашия вкус и бюджет! За целта направете заявка в MaistorPlus и се запознайте с предложенията на изпълнители и мненията за техните дърводелски услуги от клиенти! Не се бави и проект за дървени изделия заяви!

 1. При какви случаи се нуждаем от дърводелски услуги?
  • Когато имате стари мебели, които след реставрация могат да ви влязат отново в употреба.
  • Всеки дърводелски цех разполага с необходимите материали за изработка на различни дървени конструкции, като навеси, порти и огради.
  • Ако е време да внесете промяна в интериора, именно опитен дърводелец може да създаде мечтаните мебели по поръчка или кухненски вратички от масив.
  • Какво по-добро допълнение към навесите и мебелите, подложени на реставрация, от красиви дървени врати!
  • Ако пък имате отношение към всеки детайл, специалистите по дърворезба ще създадат за вас уникални орнаменти и украшения от дърво!
 2. По какво ще разпознаем прецизния и компетентен дърводелец?
  • Точният специалист за изработката на дървени конструкции, мебели по поръчка или пък дървени врати, трябва да има дългогодишен опит и да подхожда с внимание към всеки детайл.
  • Когато говорим за реставрация, той трябва да ви предостави мостри или да ви покаже готови проекти, за да ви убеди в своите умения.
  • При дърворезбата на кухненски вратички от масив или други дървени предмети, се използват специални инструменти и техники, с които вашият специалист трябва да е запознат.
  • Вашият дърводелец трябва да ви консултира в избора на материал (бук, дъб, орех, ясен и други), както и да ви даде гаранция за направените от него мебели по поръчка (поне 2-3 години).
 3. Какво ще получите при наемане на специалист за дърводелски услуги и какво още трябва да знаете?
  • Създаването на дървени конструкции (като навеси, порти и огради), дървени врати и други в дърводелски цех включва проектиране, изработка, доставка и монтаж.
  • Повечето фирми и специалисти, ангажирани с тези дейности, предлагат и демонтаж и монтаж на врати, поставяне на ламперия от ПДЧ, мебелни панти, както и съдействие за сглобяване на мебелите.
  • Важно е да попитате дърводелеца за това как да почиствате и поддържате създадените от него кухненски вратички от масив, порти, навеси и други изделия от дърво.
  • Цената за подобни проекти се изготвя индивидуално, според размерите на продукта, неговите характеристики, наличието на дърворезба и други.

 

Поверете реставрацията на старите си мебели или създаването на дървени врати, мебели по поръчка или други дървени конструкции на компетентен специалист. Той ще ви консултира в избора на дървен материал и декорации, а MaistorPlus ще направи откриването му лесно и бързо! Направете заявка за проект при нас и утре по това време ще разполагате с оферти на водещи фирми и специалисти в областта на дървообработката и дърворезбата! Сравнете мнения на потребители и репутации на изпълнители в MaistorPlus безплатно и без допълнителен ангажимент!

Направете заявка за дърводелски услуги!

Заяви проект

Дърводелци. Локация: София град

 • Ваклин Чолаков - Специализирана фирма , член от 21 Jul 2015

  100% репутация

  Изпълняваме комплексни ремонти на апартаменти от 2000 г. Имаме подготвен персонал, транспорт и механизация. Работим на добри цени и спазваме срокове. Гаранционен срок на всички строителни работи е от 3 до 5 години. 

  Дърводелски услуги София
 • митко койнов - Майстор на свободна практика , член от 06 Apr 2016

  95% репутация

  Проектиране, изработка и монтаж на конструкции от дърво за офис дом и градина. Сглобяване на новозакупени мебели и обновяване на стари. Умения и опит в махане и лепене на тапети, боядисване с латекс, работа с дърво и обработка с грунд, лак и боя.

  Дърводелски услуги София
 • Орви студио - Специализирана фирма , член от 08 Jan 2013

  95% репутация

  От1999г.проектираме,консултираме,реализираме,произвеждаме и внасяме мебели.Търсите ли оригиналност и стил за Вашия офис,магазин,хотел.Желаете ли Вашата кухня,трапезария,дневна,спалня и детска стая да са функционални и естетични-потърсете ни.

  Дърводелски услуги София
 • RUMEBEL - Специализирана фирма , член от 20 May 2014

  91% репутация

  РУ МЕБЕЛ

  Фирмата ни РУ МЕБЕЛ съществува от 1991г на пазара. Отличаваме се с гъвкавост в изпълнението на желаните мебели и аксесоари от дърво като се стреми да внесе уют, красота и комфорт в дома, офиса и обществените заведения. 

  Работим най-вече по проекти на възложителя и по желание развиваме идеите и вижданията на клиента. Можем да изпълним и харесани мебели по снимка. Изпълнението на мебелите и аксесоарите е осъществимо от всички материали намиращи се на пазара.

  Дърводелски услуги София
 • StoyanBuilder - Майстор на свободна практика , член от 29 Jan 2013

  90% репутация

  Здравейте,

  От 17 години се занимавам с изграждане и ремонт на покриви. Най-голямо значение за мен е качествено свършената работа и доволните клиенти.

  Дърводелски услуги София
 • Ивайло Иванов - Майстор на свободна практика , член от 22 Sep 2013

  100% репутация

  Здравейте, казвам се Ивайло и се занимавам с изработването на корпусна мебел по индивидуален проект. 

  Дърводелски услуги София
 • Дървени къщи,стълби - Ръководител на бригада , член от 15 Nov 2015

  100% репутация

  Дървени конструкции, проектиране, изработка , монтаж . Изграждане на дървени къщи, надстройки, пристройки . Навеси , перголи , дъсчени обшивки и настилки , Стълби - на дървена конструкция и "обличане" на бетонна или метална стълба с дърво , мрамор , гранит . Ламперии , декинг , подове . Слепени греди , плотове , импрегнация на дървесина . Огради , парапети. Предаване на къщи до " ключ " - ВиК , ел.инсталации, облицовки , настилки , изолации ....

  Дърводелски услуги София
 • Трифон - Майстор на свободна практика , член от 20 Oct 2013

  100% репутация

  Проектиране, изработване и монтаж на дървена стъклопакетна дограма, мебели от дървесни плочи и масив, интериор от дърво. За дома, градината или Вашата вила. Сглобяване на новозакупени мебели. Монтаж на врати и дограми. Изработка на сауни.

  Дърводелски услуги София
 • Кими-1 ЕООД - Специализирана фирма , член от 19 Jun 2012

  100% репутация

  КИМИ-1 ЕООД е дървообработващо и мебелно дружество, чиято мисия е: "Да пести зеления природен ресурс чрез оптималното му преработване"

  Дърводелски услуги София
 • Иван Соколов - Майстор на свободна практика , член от 20 May 2014

  100% репутация

  Здравейте.

  Казвам се Иван Соколов, занимаваме се със строителни дейности вече десет години, осем от които във Франция. Вашето удовлетворение е наш приоритет. Цел номер едно за нас е всеки ваш лев да бъде оправдан и да несъжалявате.

  Благодаря ви предварително за гласуваното доверие.

  Дърводелски услуги София