Намери изпълнители за Ремонт на покриви - Плевен

В MaistorPlus ще намерите доказани фирми и специалисти, ще сравните техните оферти и ще можете да видите отзиви от клиенти без това да ви струва нито лев! Не отлагайте ремонтирането на покрива, защото всяка повреда влияе негативно на цялото ви жилище. Поправката на тази конструкция оставете в ръцете на опитен майстор, който да осигури стабилност и устойчивост на този важен елементи от всеки дом! Заяви проект за ремонт на покриви!

 1. По какво да разберем, че на покривa ни му трябва ремонт? Проблемите, свързани с покривната конструкция, могат да създадат много неприятности на цялото домакинство. Как да разберем обаче кога ремонтирането на покрива е належащо?
  • Покривът е този елемент от нашия дом, на който лошото време влияе най-много, като му носи разместени или счупени керемиди, които пък изискват незабавна подмяна.
  • Нарушената хидроизолация, наличието на теч дава път на плесента и мухъла към вашия дом, затова не отлагайте прекомерно изграждането й.
  • Земетресенията причиняват големи поражения върху покривите, затова след подобно природно бедствие стойте далеч от сградата и осигурете претърсването й от специалист.
  • Изкривените улуци, изгнилите дъски или проблемите, свързани с капаците и комина предполагат сериозен ремонт на конструкцията.
 2. Зависи ли цената от вида на покрива и как да изберем подходящата оферта?
  • Цената за изграждането му варира в зависимост от размера и вида на покрива (главни видовете са скатен (при къщи) и равен (при жилищни сгради), видовете и степента на повредите, както и от необходимите материали за поправка (по-качествените такива са съответно по-скъпи).
  • Препоръчваме да изберете оферта, изготвена след предварителен оглед от специалист. Така ще избегнете последващо оскъпяване на проекта. Хубаво е да обсдъдите именно материалите, които ще се използват.
  • Особено при по-сериозно ремонтиране на покрива като монтаж и демонтаж на покривната конструкция, подмяна на керемиди и капандури, поставяне на улуци и други, се доверете само на препоръчани майстори, запознати с покривните материали и техниките на работа.
  • Срокът за изпълнение на проекта се преценява от специалистите след претърсване и оценка на щетите по покрива, затова не се подвеждайте по често обещаваните прекалено кратки срокове.
 3. Какви услуги включва ремонтирането на покрива и защо е важно да намерим специалист?
  • При строителството на нова сграда, изграждането на покрива представлява монтаж на нова (понякога след демонтаж на стара) покривна конструкция.
  • Ремонтирането на покрива се влияе от много фактори, но най-общо включва: претърсване, полагане на мушама, изграждане на нова хидроизолация, препокриване, смяна на керемиди, улуци, капандури, капаци и други.
  • Напомняме, че всяка неквалифицирана намеса може да навреди на покрива, затова е важно да изберете специалист, който да подбере метода и покривните материали.
  • Поискайте гаранция за извършената работа-тя е важна предпоставка за дългия живот на вашия покрив. Изграждането на покрив изисква опитни специалисти, запознати с методите на работа и покривните материали.

 

Наясно сме колко е трудно намирането на качествена фирма или майстор, затова MaistorPlus ще се погрижи да получите разнообразие от оферти и оценки от потребители, които да ви улеснят в избора на изпълнител. Намерете подходящ професионалист, заявете проект безплатно в MaistorPlus. Така ще узнаете повече за репутацията на различни фирми и специалисти, ще сравните техните оферти, а вече и ще можете да осъществите директен контакт с тях чрез нашата платформа. Направете заявка за ремонт на покриви!

Заявка бързо направи и покрива си лесно укрепи!

Заяви проект

Фирми за покривни услуги. Локация: Плевен

 • 1
 • 2