Препоръчани фирми за извозване на строителни отпадъци

Заявете проект за извозване на строителни отпадъци!

Оставете остатъците от строителни материали и битовите отпадъци в ръцете на професионалисти, които да използват специални чували и оторизирани места за изхвърлянето им. Намерете коректни специалисти по къртене, чистене и извозване, които да гарантират за резултата от своя труд! Прецизни специалисти, ангажирани с извозването на стари мебели и изчистване на смет след вашия ремонт, ще намерите в MaistorPlus! Сравнете техните оферти, вижте мнения за дейността им от клиенти и изберете предложение, съобразно вашия бюджет!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

931 Майстори и фирми за извозване на строителни отпадъци

Профилна снимка - Борис Димитров
онлайн преди 6 часа

BORIS-ELECTRIC ремонти А до Я

93 извършени проекта

Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електроизграждането: "Shneider Electric", "Legrand", "Merlin Gerin", "ABB", "Moeller","EATON", както и с ка ...
Профилна снимка - Иво Методиев
онлайн преди 9 часа

Иво Методиев

VIP

104 извършени проекта

Здравейте. Казвам се Иво Методиев Работя като майстор в строителството от 13 години, като занаята научих от баща ми който е майстор с над 30 гидишен опит!
avatar_947_7652882766.jpg
онлайн преди 4 дни

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ

135 извършени проекта

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ ЕООД е в областа на качествените строително ремонтни дейности с доказан опит. Може да разчитате на нашия професионализъм и коректност. Нашите цели са да Ви предоставим КАЧЕСТВЕНА РАБО ...
avatar_17732_88756969758.jpg
онлайн преди 12 часа

Васил Василев

86 извършени проекта

От 25 години се занимавам професионално със строителни ремонти и реставрация. Сертификат за квалификация на Кнауф, ниво V3. Работя с първокачествени материали от най-висок клас, методично и с вни ...
cover_24043_82052308694.jpg
онлайн преди 14 часа

ivvesstroi

69 извършени проекта

Извършвам всякакъв ремонт на покриви. Ние сме специализирана бригада, която е подбрана от специалисти. Имаме опит в пренареждане на керемиди, хидроизолации на покриви, направа на дървени конструкции, ...
Профилна снимка - Ivo Tzvetkov
онлайн преди 11 часа

Вътрешни ремонти

141 извършени проекта

Здравейте,ръководител съм на бригада от 1998 година. Ние работим бързо качествено и в срок. Имаме и опит в чужбина.Занимаваме се специално с ремонти на апартаменти. Работим в екип и се разбираме чудес ...
avatar_7291_35336913588.jpg
онлайн преди 15 часа

СОЛТИ 06

77 извършени проекта

Фирмата е на строителния пазар от 2006 година. Фактът, че все още сме, означава, че се справяме.

avatar_59394_84335876955.jpg
онлайн преди 8 часа

Андрей

34 извършени проекта

Здравейте! Аз съм Андрей Шинкаренко. Извършвам водопроводни услуги.От малки поправки до нестандартни и сложни ремонти. Изпълнявам работа качествено и исползвам качествени материали.
Ценко и Сие ЕООД
онлайн преди 12 часа

Ценко и Сие ЕООД

VIP

80 извършени проекта

Част от услугите, които предлагаме са: - Основни ремонти до ключ на жилища - Освежителни ремонти на жилища - Основни ремонти на входове и сгради - Груб строеж - Шпакловка; - Бояджийски услуги; ...

Icas

36 извършени проекта

Занимавам се с вътрешни ремонти.

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за извозване на строителни отпадъци. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за майстори и фирми за извозване на строителни отпадъци

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за извозване на строителни отпадъци. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за кърти, чисти, извозва

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за извозване на строителни отпадъци. Безплатно е!

Заяви проект

С какво ще ни бъде от полза услугата по премахване на строителни отпадъци?

  • Изхвърлянето на строителни, както и битови отпадъци, е трудоемка задача, която съпътства всеки ремонт. Не всичкият боклук обаче може да се изхвърли в кошчетата за отпадъци, затова наемете професионалисти, които да извозят старата техника например.
  • В този смисъл е важно да запомните, че изхвърлянето на строителен боклук в контейнерите за смет ще ви донесе глоба до 500 лв.
  • Изпълнителите, които предлагат извозване на стари мебели и отпадъци, обикновено са ангажирани с по-широк набор от услуги, включващи къртене, чистене и извозване.
  • Като наемете фирма или изпълнител, ангажиран с извозването на строителните отпадъци, можете да редуцирате своите такси за смет, заради т.нар. „пряко договаряне“.

Можем ли да се справим без чужда помощ с премахването на отпадъците и сметта, и как да изберем подходящ изпълнител?

  • Пренасянето на отпадъци до специално обособено сметище изисква използването на специфична техника (контейнери, транспортни средства) и здрави чували, затова не предприемайте това сами.
  • Потърсете изпълнител, когото можете да наемете и за пренасянето на мебели и стара техника, както и за почистване на остатъчната смет след ремонта.
  • Доверете се на доказан специалист при извозването на мебелите ви, за да не се причинят повреди по тях.
  • При пренасянето на строителен и битов боклук до сметищата пък, вашият специалист трябва да бъде наясно с методите за сепариране и оползотворяване на отпадъците.

Какви са особеностите на тази услуга и какво още трябва да знаем?

  • Тази част от общата услуга по къртене, чистене и извозване включва товарене на специални контейнери за строителни и битови отпадъци, тяхното разтоварване и сортиране на специализирани сметища, както и извозване на мебели и събиране на смет.
  • Вашият изпълнител трябва да използва специфична техника и чували, както и да познава законовите разпоредби, касаещи извозването на отпадъци.
  • Препоръчваме ви да сключите договор с вашия изпълнител, за да можете да редуцирате по-късно своите такси за смет по силата на „прякото договаряне“.
  • Цената за премахването на строителни и битови отпадъци варира между 70 и 150 лв според размера на контейнерите. Отървете се от боклука след ремонта на вашия дом, като намерите опитни специалисти в MaistorPlus, които да ви предоставят услуги за къртене, чистене и извозване. Сравнете оферти и мнения, и задайте всички важни въпроси пряко към изпълнителите безплатно чрез нашия сайт! Заявете проект сега и ще получите разнородни оферти от коректни изпълнители, както и достъп до техните профили. Можете и да комуникирате с тях чрез MaistorPlus безплатно и без да поемате никакъв ангажимент!

Важно да знаете преди извозване на строителни отпадъци

За да приключите официално с ремонтните дейности, неминуемо идва моментът, в който трябва да изнесете строителните отпадъци от дома ви. Не си заслужава да бъдете глобени, заради изхвърлянето им до контейнери или на други нерегламентирани места. Затова оставете тази работа на специализираните фирми и бригади за извозване на строителни отпадъци. Потърсете ги, независимо дали става въпрос за събиране и извозване на строителни материали, битови отпадъци, стари мебели или други боклуци. Повечето фирми предлагат комплексно обслужване, в което се включва - почистването, извозването до сметище и изхвърлянето на боклука.

Направете безплатна заявка за извозване на строителни отпадъци и фирмите сами ще се свържат с вас през сайта! Докато комуникирате с тях, не забравяйте:

  • Да се поинтересувате дали кандидатите разполагат с необходимите транспортни средства;
  • Да поискате ориентировачни цени и да сравните предложените оферти за извършване на услугата;
  • Да разгледате профилите им - представянето им и оставените оценки или качени препоръки за работата им.

 

Заявете ремонт безплатно!