Препоръчани майстори за боядисване на врати, прозорци и плоскости

Направете заявка за боядисване на врати, напълно безплатно и без обвързване!

Умело извършеното боядисване на врата, прозорец или друга по-специфична плоскост у дома изисква професионализма на опитен специалист. На сайта на MaistorPlus лесно откривате доказани изпълнители за боядисване на врати и прозорци, след чиято намеса да останете доволни, също като вече препоръчалите ги клиенти. Дали да боядисате вратата или прозореца си с блажна боя, латекс, акрилна боя или друга, ще ви посъветват опитните майстори. Те знаят точно какви бои, четки и валяк да използват, съобразявайки се с това дали работят с дървени, метални или PVC врати например. Ръката им работи достатъчно точно, за да е прецизно и боядисването на прозорците и петна от боя да не попадат по стените. За да се свържете с професионални бояджии, които да боядисат вашите врати и прозорци, е нужно само да заявите напълно безплатно проекта си. Сравнете оферти, вижте рейтинга на кандидатствалите професионалисти и решете с кого от тях да работите.

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

3,231 Майстори и фирми за боядисване на врати

avatar_15219_90205084067.jpg
онлайн преди 9 часа

Майстор Николов

82 извършени проекта

Високото качество, задоваляването на изискванията на клиента и кратките срокове са приоритети на на услугите, които предлагаме. Професионален опит в чужбина, извършване на ремонти от над 15 години, ши ...
avatar_41604_42709111237.jpg
онлайн преди 8 часа

Антон Грънчаров

VIP

31 извършени проекта

Строителен техник със екип от майстори извършва комплексни и частични ремонти на жилища ,офиси и магазини ,също така и довършителни работи в новото строителство.
Профилна снимка - Никола Иванов
онлайн преди 3 часа

Никола

160 извършени проекта

Здравейте, в този бранш съм от 1994 г, първите 10 г съм работил с моя бригада в София, извършвали сме ремонти на бани, монтажи гипсокартон, ВиК услуги, ел услуги ,монтаж на ламиниран паркет и др. Сле ...
Профилна снимка - Борис Димитров
онлайн преди 1 час

BORIS-ELECTRIC ремонти А до Я

93 извършени проекта

Казвам се Борис Димитров- професионален електротехник! Работя с апаратура на водещи фирми в електроизграждането: "Shneider Electric", "Legrand", "Merlin Gerin", "ABB", "Moeller","EATON", както и с ка ...
avatar_92155_9967985889.jpg
онлайн преди 6 дни

Даниел Костадинов

67 извършени проекта

Здравейте, Ние сме малка фирма, предлагаща електроуслуги, ремонт, изграждане и проектиране на електроинсталации. Занимаваме се с тази дейност от 1984г. Изградили сме и узаконили множество жилищни сг ...
Профилна снимка - Емо Петров
онлайн преди 5 часа

Емо Петров

113 извършени проекта

Здравейте предлагаме нашите следни услуги за София гр и София обл .ВИК УСЛУГИ РЕМОНТИ НА БАНЯ шпакловки, мазилки; - плочки (фаянс/ теракот) - гипсокартон; - бояджийски услуги; - топлоизолация (вът ...
cover_42355_5326217833.jpg
онлайн преди 5 часа

Пламен Цанов

49 извършени проекта

<p>Здравейте. Аз съм изпълнител на строително-ремонтни дейности, в които съм най-добър и гледам да уважа всички вкусове и забележки, за което уважавам клиетите ми. Коментираме преди и по време на изпъ ...
avatar_947_7652882766.jpg
онлайн преди 4 дни

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ

135 извършени проекта

СТРОЙ ПЕРФЕКТ БГ ЕООД е в областа на качествените строително ремонтни дейности с доказан опит. Може да разчитате на нашия професионализъм и коректност. Нашите цели са да Ви предоставим КАЧЕСТВЕНА РАБО ...
Профилна снимка - Иво Методиев
онлайн преди 4 часа

Иво Методиев

VIP

104 извършени проекта

Здравейте. Казвам се Иво Методиев Работя като майстор в строителството от 13 години, като занаята научих от баща ми който е майстор с над 30 гидишен опит!
cover_24043_82052308694.jpg
онлайн преди 9 часа

ivvesstroi

69 извършени проекта

Извършвам всякакъв ремонт на покриви. Ние сме специализирана бригада, която е подбрана от специалисти. Имаме опит в пренареждане на керемиди, хидроизолации на покриви, направа на дървени конструкции, ...

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за боядисване на врати. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за майстори и фирми за боядисване на врати

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за боядисване на врати. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за боядисване и декорация

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за боядисване на врати. Безплатно е!

Заяви проект

В какви случаи е необходимо боядисване на врати?

Един от най-лесните начини да освежим жилището си е неговото боядисване. Невинаги обаче имаме желание, а и време, да минаваме с боя всички стени и тавани. Иска ни се да променим само един акцент, с идеята това да донесе различно настроение в съответното помещение. В тези случаи да боядисаме само вратата си е удачно решение. А ето и в обобщение ситуациите, в които е необходимо да предприемем боядисване на врати:

  • Вратите ни са похабени. В същото време обаче състоянието все още не е такова, че да е необходима смяната им. Едно шлайфане, грундиране и последващо боядисване може значително да подобри вида им, а и да удължи живота им.
  • Старата боя на вратата е започнала да се бели. Това, разбира се, изобщо не е естетично и следва да бъдат взети мерки белещата се боя да се отстрани и на нейно място да се положи нова.
  • Искаме нов цвят за вратите си. За да се решим на действия като боядисване на врати, прозорци или други плоскости, не е задължително същите да се нуждаят от ремонт. Напълно допустимо е да ни е омръзнал досегашният им цвят и желанието ни да е да го променим.

Боядисване на врати: какви услуги влизат в тази дейност и важно ли е да наемем майстор?

На първо четене няма нищо кой знае колко сложно в това, да се боядиса една врата. Но все пак и тази ремонтна дейност си има своите специфики. А от правилното прилагане на същите зависи да сте доволни от финалния резултат. Затова нашият съвет е да не подценявате боядисването на вратата си и ако ви липсва професионален опит, да се доверите на опитен бояджия. Той, от своя страна ще ви предложи следните услуги:

  • Съвет при избор на боя. Добре да взимаме под внимание материалът, от който вратите са направени. За някои ще е подходяща блажна боя, за други акрилна и т.н. 
  • Насоки при избора на метод на боядисване. Различните начини за боядисване на врати дават и съответните ефекти. Те също зависят от материята на вратата, дали тя е с чист дизайн или украшения по себе си, какво е нейното състояние, както и други условия. Например, на дървото, като материя, е подходящо нанасянето на боята да се извършва с четка, особено ако има дърворезба по себе си. От друга страна, за металните врати е по-удачно праховото боядисване.
  • Отстраняване на стария пласт боя. Това е процес, който трябва да бъде извършен прецизно, по начин, който да не повреди вратата.
  • Шлайфане и грундиране. Първото се прави най-вече при дървените врати, с цел да се премахнат евентуални трески и неравности. След това се грундира повърхността.
  • Нанасяне на новата боя. В зависимост от това колко наситен искаме да е новият цвят, се боядисва с две, три или повече ръце, като при всяко нанасяне трябва да се изчаква боята да изсъхне. 

Как да разберем, че сме наели добър майстор за боядисването на вратата ни?

Коректният изпълнител не се наема да дава конкретна ценова оферта, преди да е видял вратата на място. Той ще се уговори с вас за оглед, ще дискутира условия и срок за работа и ще се постарае да ги спази. Инициативата за предварителен оглед, който да подскаже какво може да се направи в дадена ситуация, е сред основните признаци, по които можете да разпознаете добрите специалисти в която и да е ремонтна дейност. Що се отнася до разглежданото тук боядисване на врати, е добре да имате предвид за наетия от вас майстор също:

  • Има опит зад гърба си, както и позитивни оценки от досегашни клиенти, за работата си. Именно в MaistorPlus можете да откриете бояджии, които са препоръчани от клиенти, вече използвали услугите им и останали доволни от тях;
  • Дава ви полезни съвети с каква боя и какъв метод е най-добре да се боядиса съответната врата;
  • Работи прецизно и чисто, съобразявайки в кой момент да използва валяк, четка или други бояджийски инструменти;
  • Насочва ви как да поддържате в оптимално състояние вратата си, така че тя да запази свежия си вид за по-дълго време.

Как MaistorPlus ни свързва лесно с препоръчани майстори за боядисване на врати?

В платформата на MaistorPlus намирането на подходящ изпълнител, който успешно да боядиса вратите в дома ви, става наистина бързо и лесно. При нас разглеждате списъци с регистрирани майстори и фирми, както и техните бизнес профили, в които е описан досегашният им опит и са споделени препоръки от клиенти. На база на тази информация решавате дали да поканите някого на работа, а можете и директно да заявите проект, като:

  • Напълно безплатно изпращате заявка, сравнявате оферти, четете клиентски отзиви, комуникирате с професионалистите.
  • Сами преценявате дали да поканите някого на оглед.
  • Наемате изпълнител единствено когато сте сигурни, че сте намерили подходящия, отговарящ на изискванията ви.
  • Можете да оставите и своята оценка за работата на избрания от вас майстор, след като той е изпълнил задачата ви.


Открийте с MaistorPlus оптимален вариант за боядисването на вратите в дома си! Направете безплатна заявка още сега!