Препоръчани фирми и специалисти за борба с хлебарки

Направете заявка за борба с хлебарки!

Не подхождайте с разбиране към тези неканени гости и потърсете услуги за дезинфекция, дератизация и дезинсекция. Колкото по-рано вземете мерки, толкова по-малък шанс има вредителите да се размножат и да пренесат зарази в дома ви. Обърнете се към опитен специалист за борба с насекоми и други вредители, като изберете такъв сред многобройните предложения, които ще откриете в MaistorPlus! Разгледайте оферти и мнения на потребители, запознайте се с репутацията на доказани професионалисти в борбата с вредителите!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

55 Специалисти за борба с хлебарки

Профилна снимка - Петър Петров
онлайн преди 6 часа

Петър Петров

16 извършени проекта

Предлагам следните услуги за частни лица, корпоративни клиенти и инвеститори: – фасадни ремонти, реставрация, полагане на топлоизолация и довършителни работи на сгради, магазини, офиси и жилища; - в ...
Профилна снимка - Димо Христов

Димо Христов

10 извършени проекта

ДОМАШЕН МАЙСТОР - качествена работа и чистота след себе си.............................................................. ФОТОГРАФ - Професионални интериорни снимки на имоти за продажба............... ...
avatar_65074_27981879563.jpg

MagicGreenLand-MGL

1 извършен проект

Озеленяване, проектиране, изграждане, разчистване и поддържане на зелени площи, паркове и градини. Поливни системи, вертикална планировка, мелиорации, консултации и фен шуй. Акредитации от Камара на А ...
avatar_34887_27336020815.jpg

GPV Ltd

1 извършен проект

Нашата фирма се занимава с геодезически измервания,проектиране и ремонт на строителни обекти,интериорен дизайн.

Стандартна иконка за категория Борба с вредители

Veronika

1 извършен проект

Фирмата се развива на пазара дълги години, високо качество и професионализъм на добри цени.

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за борба с хлебарки. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за борба с вредители

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за борба с хлебарки. Безплатно е!

Заяви проект

Какво представлява борбата с хлебарки и защо не трябва да я отлагаме?

  • Хлебарките са неприятни не само от естетическа гледна точка, но пренасят и над 40 вида зарази, затова незабавно вземете мерки за премахването им.
  • Борбата с хлебарките е част от по-мащабен пакет услуги, наречени дезинсекция (справяне с насекоми), дератизация (борба с гризачи) и дезинфекция (унищожаване на вредни микроорганизми).
  • За унищожаване на хлебарките се използват специални препарати, които са във вид на гел, прах, спрей и други. Употребата им изисква да напуснете помещението за известно време (между 30 мин. и 2 часа), както и да проветрите неколкократно след това. Възможно е да ви посъветват никой да не влиза в рамките и на ден.
  • Премахването на хлебарките става в срок до около 10 дни, като понякога се налага повторно използване на препарати (най-често пръскане със спрей).

На какво да наблегнем при подбора на квалифицирана помощ?

  • Вашата фирма или изпълнител задължително трябва да притежава разрешение от ХЕИ за предоставяне на услуги по дезинсекция, дератизация и дезинфекция.
  • Те трябва да ви дадат подробна информация за състава на препаратите, отровата, която ще използват, каква защита за вас и домашните ви любимци е необходима.
  • Специалистът трябва да ви каже как да подготвите помещението за дезинсекция, дератизация или дезинфекция, като това най-често включва почистването му, опаковането на хранителните продукти и др.
  • Като съвременно ефикасно средство против плъхове и други гризачи, използването на електронни устройства за това крие специфики, с които вашият специалист трябва да бъде наясно и да обясни и на вас.

Защо да наемем професионалист и какво още трябва да знаем за тази услуга?

  • Често за премахването на хлебарките у дома използваме отрова (най-често под формата на спрей), към която те обаче постепенно развиват резистентност. Лекарството за подобна ситуация е именно намесата на опитен специалист, оборудван с качествени препарати.
  • Повечето коректни професионалисти дават гаранция за унищожаването на хлебарките за срок между 1 и 6 месеца, в зависимост от нивото на хигиена във вашето жилище, като превантивна мярка срещу тях.
  • Поискайте съвети за предпазване от нова инвазия на насекоми или гризачи. Специалистът знае кои вредни навици стават причина за появата на вредители и може да ви помогне да ги отстраните.
  • Цената на този тип услуги зависи пряко от вида на терена, както и от вида и разпространението на вредителите. 

Поддръжането на хигиена у дома е най-ефикасното средство против хлебарки, гарантиращо ви дълготрайна защита. Ако обаче ви трябва помощта на специалист, MaistorPlus ще ви удари едно рамо с откриването на такъв, като ви предостави разнообразни оферти на изпълнители и впечатления от клиенти! За целта заявете проект в MaistorPlus и ще получите предложения от доказани професионалисти, достъп до техните профили и репутация, както и оценки от потребители! Всичко това ще получите напълно безплатно и без допълнителен ангажимент към нас!

Важно да знаете за борбата с хлебарки

Широкоразпространено е твърдението, че хлебарките се появяват там, където има проблем с канализацията или лоша хигиена. Но дори и чисти помещения могат да бъдат нападнати от пълзящите гадини. Сигурно ви се е случвало да станете през нощта и да видите как хлебарките се крият, когато светнете лампата. Те са сред вредителите, които живеят в най-голяма близост до човека. Затова и бързо могат да бъдат разпознати от него. Унищожаването на хлебарките и спасяването от тях, обаче, могат да се окажат доста по-трудни задачи.

Домашната борба с химични средства отдавна не е решение, тъй като с годините хлебарките са станали много адаптивни и устойчиви. Съветваме ви да потърсите професионалните услуги на фирма за борба с хлебарки и да се избавите веднъж завинаги от тази напаст. Не се притеснявайте, препаратите, които се използват в наши дни, са хипоалергични и безвредни за малки деца и домашни любимци.

Публикуването на заявка в MaistorPlus е напълно безплатно.

Опитайте!