Ефективност А+ за газов котел?

Публикувано на 22/08/2019 от Реклама | Последна редакция на 28/02/2023 | Видяно 6 563 пъти

Възможно е - Condens 2300 W e първият котел от Bosch с енергиен клас А+ при добавяне на смарт регулатор или такъв по външна температура. Модулиращата горелка на котела автоматично се адаптира към актуалните топлинни потребности в диапазона от 3 до 30 kW. Така ефективността се повишава, дори и когато не се изисква пълна топлинна мощност. Резултатът е котел от енергиен клас A със сезонна енергийна ефективност на отоплението от 94% съгласно ErP (до 110% спрямо Hi). Енергийният клас се повишава до А+ (революционна стойност в термотехнологичния бранш) с добавяне на смарт регулатор или такъв по външна температура.

Сега и с 3 години пълна гаранция за котела!

Газовите котли Bosch имат подходящото решение за всеки.

Базов или най-модерен кондензен газов котел - Bosch предлага богат избор от стенни и подовостоящи уреди за бита и редица модификации и мощностни варианти, които да удовлетворят всяка индивидуална нужда от отопление и битова гореща вода. Bosch уредите се предлагат като отоплителни или комбинирани изпълнения, респ. могат да се комбинират с бойлери за вода за битови нужди. Кондензните котли в комбинация с управление по външна температура са много ефективни на базата на годишна ефективност от над 98% съгласно ErP. Това е възможно, тъй като кондензната технология за производство на топлина използва допълнително освобождаващата се енергия от кондензацията на образуващата се от димните газове  водна пара.

Защо да изберете Bosch: защото е най-големият производител на стенни кондензни котли и доказали се милиони пъти топлообменници, вложени в над 7 милиона уреда в Европа*. А сега и с 3 години безусловна гаранция.

С дългогодишните разработки на компанията в областта на кондензната технология, Bosch заслужено заема първото място като най-големия производител на кондензни газови котли в Европа за 2015, 2016 и 2017!*. С вложени само през 2017 година над 1 млн топлообменника, немската марка Bosch се окичва с поредния приз в направление Термотехника.  Bosch групата  оперира в 4 бизнес сектора - Мобилни решения, Индустриална техника, Енергийна & Сградна техника и Потребителски стоки – и запазва водещата си позиция във всяко направление, в което предлага продукти.

3 годишната пълна и безусловна гаранция за кондензни газови котли Bosch за битово приложение (мощност до 42kW) важи за уреди, закупени след 1 юни 2019г. Покупката трябва да се удостовери с гаранционна карта за удължена гаранция и оригинален документ за покупка: фактура/фискален бон.

*Източник: независимо изследване на BRG Building Solutions за 2015, 2016, 2017 (Европа = 30 страни, вкл. Турция и Русия).

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
50 извършени проекта
Боби
Външна изолация, София
52 извършени проекта
Димитър Георгиев VIP
Ремонт на баня, София
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
34 извършени проекта

Газификация