Декорът – нещо повече от просто фон

Публикувано на 20/12/2021 от Mariya Dimitrova | Последна редакция на 21/12/2021 | Видяно 2 898 пъти

Декорът играе важна роля не само на театралната сцена, но и в стаята, създавайки за цялостната визия атмосферата. Декоративните елементи, които за някои изглеждат като излишество, всъщност са тези, които превръщат помещението в дом, внасяйки чар и индивидуалност. Въпросът е – как да изберем точния декор?

Чудите се кой точно орнамент или обзавеждане да изберете, така че да изразява вашата същност, а същевременно и да ви служат, не просто да заемат място? Предлагаме ви няколко решения за декор, с който ще направите апартамента си по-атрактивен и изпълнен с живот.

Ако се нуждаете от професионалист в тази област, обърнете се към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus! Заявете още сега вашия проект


Принт платно

Принтовете, поместени в платно за рисуване, са стилно решение, което няма как да остане незабелязано. Ако поставите снимка на някой любим спомен от лятната почивка, на домашен любимец, а защо не и на харесвана от вас личност, ще съживите стените и ще създадете завършеност на дома с индивидуален почерк.


Стена от полароидни снимки

Винаги, когато искаме да си припомним някоя стара снимка с приятели, бъркаме в телефона или компютъра и търсим в огромния архив от спомени. А защо да не си направим стена от снимки на най-любимите си хора и преживявания?

Когато са на хартия, снимките придобиват съвсем друго значение, стават много по-ценни, защото са единствени, не можем да ги копираме и препратим. Създавайки една своеобразна картина на стената, бихте могли да „разкажете” цяла история чрез снимките, които притежавате, подреждайки ги в нужната последователност.


Отдайте заслужено внимание на пода

Повечето декори са фокусирани върху стените или подреждане на предмети, статуетки и т.н. Една съществена промяна в стаята би могла да се направи и чрез реновация на пода. Използвайте подова облицовка или тапет за под. Бихте могли да направите чудесна имитация на плочки, тухли или друг вид текстура. Можете да подредите малък кът с няколко възглавници, което да се превърне в място за игри или за медитация.

При нужда от помощ, можете да се посъветвате с професионалистите, регистрирани в MaistorPlus! 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Асен Асенов
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта