3 идеи за нощно шкафче в спалнята

Публикувано на 11/11/2014 от Адриана | Последна редакция на 23/08/2016 | Видяно 11 148 пъти

Традиционният модел на нощно шкафче стои свободно до леглото на 4 крачета или върху цяла платформа. То е отделен модул в обзавеждането на спалнята, допълва чудесно интериора или създава елегантен цветен контраст. В зависимост от разположението на леглото могат да се поставят едно или две нощни шкафчета покрай него, които да се използват изцяло по предназначение.


3 идеи за нощно шкафче в спалнята

Нощното шкафче е основен модул в обзавеждането на спалнята. То може да бъде част от цял спален комплект или да се предлага като самостоятелен елемент. От една страна е важно нощното шкафче да се вписва естетически в интериора и да се съчетава добре с останалите мебели, за да придаде стил и завършен вид на вашата спалня. От друга страна не трябва да се подценява и неговата практическа функция. По предназначение върху нощното шкафче държим важни предмети, които ни осигуряват нужния комфорт преди да заспим, а и през цялата нощ. Това може да са нощната лампа, чаша вода или книга, която четем преди лягане. Когато избираме нощно шкафче, трябва да обърнем внимание на неговите основни характеристики - модел, цвят, материал, дизайн, цена. В тази статия ще ви предложим 3 варианта, които ще ви дадат отправна точка в избора на нощно шкафче. Изберете един от тях или направете запитване в MaistorPlus.com за ваш индивидуален проект. Сравнете предложенията и репутацията на изпълнителите в платформата преди да изберете най-подходящия специалист, който да реализира идеите ви.


Вградено нощно шкафче

При следващия вариант нощните шкафчета са вградени в таблата на леглото и изглеждат като негово естествено продължение. В този случай е трудно да кажем къде свършва леглото и къде започват стената и шкафчетата. Разнообразието при този модел е доста голямо - от традиционно шкафче, през чекмеджета до падащи рафтове. С този модел ще получите точно толкова място, колкото ви е необходимо за вещите, които държите покрай леглото.


Стенно нощно шкафче

При третия модел нощните шкафчета са монтирани на стената зад леглото и са леко повдигнати, така че не стигат до пода. Стилни и нестандартни, тези нощни шкафчета ще направят спалнята ви да изглежда различна и много по-интересна. Както ще се убедите от снимката, дизайнът не е за сметка на функционалността и отново ще имате на разположение допълнително място за съхранение.

Избрахте ли си модел на нощно шкафче, който да се впише в обзавеждането на вашата спалня? Потърсете професионалист в тази сфера, който да ви помогне за реализирането на всяка ваша интериорна идея. В MaistorPlus.com можете да направите безплатно запитване към майстори и фирми за мебели и обзавеждане, да сравните офертите и репутацията им, за да изберете най-подходящия за вас.

Направи заявка

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Йордан Софков VIP
Боядисване и декорация, София
3 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
14 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
107 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
12 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
18 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта